PLAYMOBIL® DRAGONS Snotvlerk & Haaktand 9459

PLAYMOBIL® DRAGONS Snotvlerk & Haaktand 9459


Prijs
34,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Dragons

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A281089

EAN: 4008789094599

PLAYMOBIL® DRAGONS Snotvlerk & Haaktand 9459
Beleef spannende avonturen met Snotvlerk en Haaktand. Hier zijn zowel rijder als draak zeer koppig en hebben ze een eigen mening. Haaktand verzet zich maar al te graag tegen de instructies van Snotvlerk, maar als het er echt op aankomt, zijn het echte krijgers en verenigen ze hun gevechtservaring om zo de vijanden van Berk te verslaan. De speelset kan worden gecombineerd met de PLAYMOBIL® -set Schapen schieten met Rochel (art. nr. 9461, afzonderlijk verkrijgbaar). Het perfecte spel voor nog meer drakenplezier! De set bestaat uit Snotvlerk, Haaktand, zadel, kruisboog met vlampijlen, Viking helm, schild, emmer met vis, schapen en vele andere accessoires.

Details:
  • Afmetingen Haaktand: 40 x 36 x 11 cm (LxDxH)
  • met afneembaar zadel
  • ballista met schietfunctie
  • Figuren: 1 Snotvlerk
  • Dieren: 1 draak Haaktand, 3 haringen, 1 werpschaap
  • Accessoires: 1 ballista, 3 brandpijlen, 1 landschapselement met vijver, 1 hamer, 1 zadel, 1 schild, 1 houten emmer
  • Leeftijd: vanaf 5 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

PLAYMOBIL® DRAGONS Snotvlerk & Haaktand 9459
34,99 €