PLAYMOBIL® DRAGONS Tandloos en Hikkie met Babydraak 70037

PLAYMOBIL® DRAGONS Tandloos en Hikkie met Babydraak 70037


Prijs
39,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Dragons

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A281100

EAN: 4008789700377

PLAYMOBIL® DRAGONS Tandloos en Hikkie met Babydraak 70037
In het laatste hoofdstuk van de grote drakensaga krijgen Hikkie en Tandloos te maken met spannende uitdagingen en gevaren. Een nieuw type vijand bedreigt niet alleen de Vikingen en Berk, maar ook alle draken. Maar de vrienden krijgen ook onverwachte hulp als er de onbekende hemelfeeks opduikt. Met het verschijnen van de witte drakendame wordt het duidelijk dat Tandloos niet de laatste schaduwdraak ter wereld is. Onverwachte mogelijkheden doen zich voor. De speelset bestaat uit Hikkie in vliegpak, Tandloos met witte babydraak, en andere draakaccessoires. De DreamWorks Dragons van PLAYMOBIL zijn terug. Negen coole, spannende speelsets met veel nieuwe draken beloven spannende avonturen voor alle drakenfans.

Details:
  • Afmetingen Tandloos: 38 x 26-49,5 x 9-20 cm (LxDxH)
  • Tandloos schiet pijlen uit de bek
  • Met LED-verlichting
  • Figuren: 1 Hikkie
  • Dieren: 1 Tandloos, 1 babydraak
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

PLAYMOBIL® DRAGONS Tandloos en Hikkie met Babydraak 70037
39,99 €