PLAYMOBIL® Family Fun Aquariumshop 9061

PLAYMOBIL® Family Fun Aquariumshop 9061


Prijs 23,00 € Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-3 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A208143

PLAYMOBIL® Family Fun Aquariumshop 9061
Het met water vulbare aanraakbassin met kreeften en zeesterren kan ook worden gebruikt als koffertje voor het bewaren van kleine onderdelen. De winkel biedt een werkende inktvisfontein, souvenirs en eten en drinken.

Details:
 • De kop van de inktvis werkt als een pipet zodat het water aan de onderzijde wordt opgezogen en vervolgens kan worden uitgespoten.
 • De beide bassins kunnen met water worden gevuld. In elkaar gestoken kunnen de bassins worden gebruikt om kleine onderdelen in op te bergen.
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 5 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  PLAYMOBIL® Family Fun Aquariumshop 9061
  23,00 €
  Top merken