PLAYMOBIL® Pirates Piratenschip 70411

PLAYMOBIL® Pirates Piratenschip 70411


89,99 €
Prijs
88,64 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Pirates

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A282699

EAN: 4008789704115

PLAYMOBIL® Pirates Piratenschip 70411
De gevaarlijke piraten met hun doodskopschip zijn de schrik van de zeven zeeën. Zodra hun vurige rode zeil met de grimmige schedel en gekruiste botten in zicht komt, worden alle zeelui bang. De sluwe piratenkapitein en zijn bemanning zijn altijd op zoek naar de volgende schat of het volgende schip om te enteren. Met hun draaibare kanonnen, pistolen en sabels storten de kapers zich zonder angst in elk gevecht. Pas op, jullie landrotten en roodjassen!

De set bevat een piratenschip, drie PLAYMOBIL karakters, een aap, een papegaai en twee ratten. Het schip kan drijven en kan met een onderwatermotor (artikel 9853) uitgerust worden. Voor een flexibelere reis in de kinderkamer is de romp voorzien van zwenkwielen, zodat het schip moeiteloos over de vloer kan worden verplaatst.

Productdetails:
  • Figuren: 2 piraten, 1 piratenbruid
  • Dieren: 1 papegaai, 1 aap, 2 ratten
  • Voertuig: 1 piratenschip
  • Accessoires: 2 kanonnen, 4 kogels, 1 plank, 1 schatkaart, 1 sextant, 1 windroos, 1 kompas, 1 emmer, 1 soeplepel, 1 tafel, 1 plank, 2 kruiken, 1 glas, 2 dolken, 2 pistolen, 1 sabel, 1 schatkist, 1 zak, 1 houder, 1 trog, 2 piratenhoeden, 1 hoofdband, 1 telescoop, 1 enterhaak, 2 lantaarns
  • Leeftijd: vanaf 5 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

PLAYMOBIL® Pirates Piratenschip 70411
89,99 €
88,64 €