PLAYMOBIL® Spirit Riding Free Pru & Chica Linda met paardenbox 9479

PLAYMOBIL® Spirit Riding Free Pru & Chica Linda met paardenbox 9479


Prijs
21,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Spirit Riding Free

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A251704

EAN: 4008789094797

PLAYMOBIL® Spirit Riding Free Pru & Chica Linda met paardenbox 9479
Galopeer samen met Pru en Chica Linda richting het Wilde Westen. Als bekroond showpaard is Chica Linda niet altijd enthousiast over de spannende avonturen van Pru. Zeker als ze haar hoeven moet vuilmaken! Chica Linda zal niet snel een uitdaging uit de weg gaan en is altijd klaar om haar competitieve kantje te bewijzen, en Pru geniet er dan weer van om haar paardenkennis met haar vrienden te delen. Dit is vooral handig wanneer vrienden zich in een lastige situatie bevinden. Terug in de stal kan Chica Linda genieten van hooi, terwijl Pru haar vacht borstelt.

De set bestaat uit Pru, Chica Linda, paardenbox met naamplaatje, paardendeken, zadel en tuig, schoonmaakset, kruiwagen, waterbak, voedsel en nog veel meer accessoires.

Details:
  • Pru en haar prijswinnende paard Chica Linda
  • Figuren: 1 Pru
  • Dieren: 1 paard Chica Linda
  • Accessoires: 1 paardenbox, 1 houder voor een paal, 1 hekpoort, 4 hekwerken, 2 palen, 4 houders voor hek, 1 stro inleg, 2 stro, 1 hoopje gras, 1 voederbak, 1 emmer water, 1 riek, 1 kruiwagen, 1 mandje gras, 1 westernzadel, 1 halster, 1 teugels, 1 paardendeken, 1 zweep, 1 borstel
  • Afmetingen paardenbox 32 x 12 x 14 cm
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

PLAYMOBIL® Spirit Riding Free Pru & Chica Linda met paardenbox 9479
21,49 €