PLAYMOBIL® Spirit Riding Free Pru & Chica Linda met paardenbox 9479

PLAYMOBIL® Spirit Riding Free Pru & Chica Linda met paardenbox 9479


Prijs
19,26 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Spirit Riding Free

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A251704

PLAYMOBIL® Spirit Riding Free Pru & Chica Linda met paardenbox 9479
Galopeer samen met Pru en Chica Linda richting het Wilde Westen. Als bekroond showpaard is Chica Linda niet altijd enthousiast over de spannende avonturen van Pru. Zeker als ze haar hoeven moet vuilmaken! Chica Linda zal niet snel een uitdaging uit de weg gaan en is altijd klaar om haar competitieve kantje te bewijzen, en Pru geniet er dan weer van om haar paardenkennis met haar vrienden te delen. Dit is vooral handig wanneer vrienden zich in een lastige situatie bevinden. Terug in de stal kan Chica Linda genieten van hooi, terwijl Pru haar vacht borstelt.

De set bestaat uit Pru, Chica Linda, paardenbox met naamplaatje, paardendeken, zadel en tuig, schoonmaakset, kruiwagen, waterbak, voedsel en nog veel meer accessoires.

Details:
  • Pru en haar prijswinnende paard Chica Linda
  • Figuren: 1 Pru
  • Dieren: 1 paard Chica Linda
  • Accessoires: 1 paardenbox, 1 houder voor een paal, 1 hekpoort, 4 hekwerken, 2 palen, 4 houders voor hek, 1 stro inleg, 2 stro, 1 hoopje gras, 1 voederbak, 1 emmer water, 1 riek, 1 kruiwagen, 1 mandje gras, 1 westernzadel, 1 halster, 1 teugels, 1 paardendeken, 1 zweep, 1 borstel
  • Afmetingen paardenbox 32 x 12 x 14 cm
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

PLAYMOBIL® Spirit Riding Free Pru & Chica Linda met paardenbox 9479
19,26 €
Top merken