PLAYMOBIL® THE REAL GHOSTBUSTERS™ Spengler met kooiauto 9386

PLAYMOBIL® THE REAL GHOSTBUSTERS™ Spengler met kooiauto 9386


Prijs
14,60 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Ghostbusters

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A234049

EAN: 4008789093868

PLAYMOBIL® THE REAL GHOSTBUSTERS™ Spengler met kooiauto 9386
Er zijn opnieuw onheilspellende wezens in de kinderkamer geslopen. Dit is duidelijk een geval voor Ghostbuster™ Dr. Egon Spengler met zijn kooiauto. Egon laadt de Disc-Shooter en controleert de apparatuur: protonenpack, een protonenstraler, een spookval, en een PKE-meter om psychokinestische energie te meten. Deze kunnen allemaal in de kooiauto worden opgeborgen. Spengler baant zich voorzichtig een weg naar voren met zijn kooiauto, als een grimmig spook met klauwhanden en vleugels verschijnt. Bliksemsnel beschiet Spengler het paranormale wezen met de discs De geest is zo verbaasd dat hij de spookval niet eens ziet aankomen. En zo is het er al naar binnen getrokken. Spengler heeft het geweldig gedaan.
Paranormaal speelplezier: De speelset in de look van de tekenfilmserie "The Real Ghostbusters™" biedt naast de Ghostbusters™ figure Spengler vele originele accessoires voor de spookjager en een verwijderbare Disc Shooter.

Details:
 • Figuren: 1 spookjager, 1 spook met vleugels en klauwen
 • Accessoires: 1 kooiauto, 1 Disc Shooter, 3 discs, 1 functionele rugzak met laserpistool, 1 laserstraal, 1 spookval, 1 meetinstrument, 1 hoed
 • De Ghostbuster Spengler in de look van de cartoonserie “The Real Ghostbusters”.
 • De auto met kooi biedt plaats aan een Ghostbuster-figuur en toebehoren, zoals protonenpack, protonenstraler, PKE-meter en spookval.
 • In de afneembare Disc Shooter kunnen maximaal drie discs tegelijk worden geplaatst en als munitie na elkaar afgevuurd worden
 • De voorbumper kan ingeklapt als draagbaar wapenschild gebruikt worden
 • Verschuifbaar beschermrooster aan de achterkant dat gebruikt kan worden om in te stappen of om het voertuig te beladen.
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - PLAYMOBIL® THE REAL GHOSTBUSTERS™ Spengler met kooiauto 9386
Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

PLAYMOBIL® THE REAL GHOSTBUSTERS™ Spengler met kooiauto 9386
14,60 €