PLAYMOBIL ® Tree of Wisdom 70801
Prijs
89,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A312764

EAN: 4008789708014

PLAYMOBIL ® Tree of Wisdom 70801
Deze tekst is automatisch vertaald.
Duik in de magische wereld van Ayuma.

De fantastische, oude, vermoeide boom der wijsheid is de raadgever van de feeën. Maar het spreekt in raadsels. Het antwoord komt uit zijn mond in de vorm van een kubus. De 12-hoekige kubus bevat verschillende antwoordsymbolen. De Boom der Wijsheid wordt bewoond door een kleine draak. De takken van de boom gloeien in het donker.

Goed verborgen in het mysterieuze bos staat de fantastische oude Boom der Wijsheid. Als de feeën vastzitten, vragen ze deze magische bosbewoner om raad. Het enige probleem is - deze knoestige boom is altijd moe en spreekt in raadsels. Om hem wakker te maken, gooit Forest Fee de magische kubus van bovenaf in de kruin van de boom, draait de tak aan de zijkant naar achteren en de boom van wijsheid opent zijn ogen. Met een zwierig gebaar rolt de kubus uit zijn mond en geeft het antwoord op de gestelde vraag. Tenminste als je weet hoe je de symbolen moet lezen. Misschien kan het brutale draakje dat in de kruin van de boom woont je ook helpen het antwoord te ontcijferen. Een magische set vol eindeloze speelmogelijkheden voor alle fantasierijke kinderen. De speelfigurenset bevat een fee Forest met een vossenziel, een boom der wijsheid met beweegbare oogleden, geheime schuilplaats en toverkubus, een draakje en vele andere magische extra's. De takken van de boom gloeien in het donker.

Nieuwe bouwervaring: dankzij de genummerde zakken begint de pret al bij het uitpakken!

Product details:
 • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 34 x 33,5 x 25 cm
 • Inhoud:
  Figuren: 1 Forest Fee
  Dieren: 1 zieldier vos, 1 draak, 2 eekhoorns, 2 egels, 2 vogels
  Accessoires: 1 boom van wijsheid, 2 wilgentakken, 3 varenplanten, 1 stengelplant, 1 bloemstempel in bloemkelk, 1 bloem paars, 1 liaan, 2 paddenstoelen, 2 pin-on bloemen, 1 plantenklem, 1 12-sei tiger kubus, 1 vogelnestje, 1 set vogeleieren, 1 stok, 1 paar vleugels Forest Fairy, 1 riem pin-on bloem, 1 halsketting
 • Leeftijd: vanaf 7 jaar
Let op
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden!

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: PLAYMOBIL ® Tree of Wisdom 70801
5
3 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 3
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

PLAYMOBIL ® Tree of Wisdom 70801
PLAYMOBIL ® Tree of Wisdom 70801
89,99 €