Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

plum Colour s Springsafe® trampoline met veiligheidsnet Flaming o roze, 426 cm
Momenteel uitverkocht

plum Colour s Springsafe® trampoline met veiligheidsnet Flaming o roze, 426 cm


Prijs
459,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A245060

EAN: 4260341189703

plum Colour s Springsafe® trampoline met veiligheidsnet Flaming o roze, 426 cm
Wat is je favoriete kleur? Misschien Flaming oh roze? Inspireer jezelf door buiten te spelen met de Colour s by Plum ® serie.

Het nieuwe behuizing design vereenvoudigt de montage en verlengt de levensduur. Deze 366 cm lange trampoline met Springsafe®-technologie en -functies, waardoor volwassenen erop kunnen vertrouwen dat ze comfortabel zijn en kinderen veilig kunnen stuiteren. je kunt actief blijven tijdens de speeltijd, trampolines verbeteren de fysieke ontwikkeling en zorgen voor urenlang vermaak.

Details :
 • Afmetingen: 426 cm
 • Max. Gewicht gebruiker: 100 kg
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar

 • Let op!
  Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar. Gevaar voor letsel! Risico op een aanrijding!
  Moet gebouwd zijn door een volwassene. Toezicht door een volwassene vereist. Alleen buitenshuis gebruiken. Voor eenmalig gebruik. Gebruik zonder schoenen. Niet gebruiken als de springfolie nat is. Leeg de zakken en handen voor gebruik. Altijd in het midden van het springplaatje ringe . Niet eten of drinken op de trampoline. Sluit voor gebruik altijd de netopening voor gebruik. Geen flips. Beperk de duur van ononderbroken gebruik (neem regelmatig pauzes). Niet gebruiken in winderige omstandigheden starke en dienovereenkomstig vastzetten en vastzetten. De trampoline moet door een volwassene volgens de gebruiksaanwijzing worden gemonteerd en voor het eerste gebruik worden gecontroleerd. Gewicht van de gebruiker Maximaal 100 kg. Blijf uit de buurt van vuur. Alleen geschikt voor privé gebruik. Vervang het vangnet na 12 maanden. Laat de springmat niet met een sprong achter. Beach Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing voor "Onderhoud en opslag" en "Veilig gebruik". Zorg voor voldoende vrije ruimte boven en naast de trampoline. Minimaal 2 m afstand van bijv. hekken, muren, elektrische kabels. Verwijder mogelijke gevaren zoals takken of draden. Gebruik de trampoline alleen op een vlakke en stevige ondergrond. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Geen enkele persoon mag zich onder de trampoline bevinden. Niet gebruiken in het donker. Gebruik de trampoline niet als u onder invloed bent van alcohol of drugs. Niet van bovenaf op de trampoline, springen bijvoorbeeld een boom of balkon.

  Verzendinformatie

  Levering per speditie:

  De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

  Het uitladen van de bestellinh zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

  Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


  Onze bestsellers