Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

plum ® groeiende houten schommel
Momenteel uitverkocht
Adviesprijs
279,00 €
Prijs
273,67 €
Gratis levering
Bespaar nu
5,33 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A207386

EAN: 5036523055949

plum ® groeiende houten schommel
De ®Plum houten schommel betovert door een zitje in dierenoptiek, dat in de kortste tijd van een babyschommel kan worden omgebouwd tot een schommelstoel voor oudere kinderen. Het drietrapszitje en het houten frame kunnen, afhankelijk van de leeftijd van het kind, naar behoefte omhoog en omlaag worden gebracht. Zachte polyhennepkabels en bijpassende veiligheidsgordels zorgen voor comfort en veiligheid. De schommel is gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout en garandeert stabiliteit en sterkte.

Details:
  • De houten schommel die met het kind meegroeit, kan snel en eenvoudig worden omgebouwd van een Baby schommel tot een hoge schommel voor oudere kinderen.
  • De schommel bestaat uit een 3-traps dierenzitje, zachte polyhenneptouwen en een bijpassend veiligheidstuigje voor Baby s, peuters en oudere kinderen.
  • Gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout
  • Afmetingen: 1,48 x 1,62 x 1,62 x 1,90 m.
  • materiaal: hout
  • Gewicht gebruiker: Max. 50 kg.
  • Leeftijd: vanaf 1,5 jaar oud
Let o
Kinderzitje: Geen gebruik voor kinderen jonger dan 36 maanden. Baby Zitje: Geen gebruik voor kinderen jonger dan 12 maanden. In te slikken kleine onderdelen. Gevaar voor vallen en vastlopen. Moet gebouwd zijn door een volwassene. Kinderen moeten onder toezicht staan van een volwassene tijdens het spelen. Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg. Alleen voor gebruik buitenshuis. Alleen voor privé-gebruik.

Verzendinformatie

Levering per speditie:

De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestellinh zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - plum ® groeiende houten schommel
Gemiddelde klantbeoordeling:
1 Beoordelingen
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers