plum Latitude Springsafe® trampoline met vangnet, 244 cm

plum Latitude Springsafe® trampoline met vangnet, 244 cm


Prijs
526,69 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Spediteur artikel
Verzendtijd: ca. 11 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A245042

EAN: 4260341189680

plum Latitude Springsafe® trampoline met vangnet, 244 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Hoogwaardige materiaalien en veiligheidsvoorzieningen beloven een unieke, leuke hopping-ervaring met deze ® trampoline. De ultramoderne Springsafe®-technologie en -functies zorgen te allen tijde voor veiligheid. De rebike wordt aan de springmat genaaid en beschermt de gebruiker tegen de veren en het frame. Een van de unieke ontwerpeigenschappen is een dikker stalen frame, zowel intern als extern gegalvaniseerd, dat de trampoline beschermt tegen het weer en een langere levensduur garandeert. De behuizing is eenvoudig op te vouwen wanneer de trampoline niet in gebruik is. Voor de bevestiging ringe van het vangnet is geen gereedschap nodig. Zacht aanvoelende sterkere netten en een uniek overlappend deursysteem zonder ritsen zorgen ervoor dat gebruikers veilig en beschermd zijn tijdens het spinnen ringe . De langere veren van de trampoline zorgen voor een gelijkmatige en contrasterende ollie sprong, die de knieën verticaal op en neer Design buigt en de speling in het gewricht veiliger maakt.

Details:
  • Afmetingen: 244 cm
  • Max. Gewicht gebruiker: 75 kg
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

achting
Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar. Gevaar voor letsel! Risico op een aanrijding!
Moet gebouwd zijn door een volwassene. Toezicht door een volwassene vereist. Alleen buitenshuis gebruiken. Voor eenmalig gebruik. Gebruik zonder schoenen. Niet gebruiken als de springfolie nat is. Leeg de zakken en handen voor gebruik. Altijd in het midden van het springplaatje ringe . Niet eten of drinken op de trampoline. Sluit voor gebruik altijd de netopening voor gebruik. Geen flips. Beperk de duur van ononderbroken gebruik (neem regelmatig pauzes). Niet gebruiken in winderige omstandigheden starke en dienovereenkomstig vastzetten en vastzetten. De trampoline moet door een volwassene volgens de gebruiksaanwijzing worden gemonteerd en voor het eerste gebruik worden gecontroleerd. Gewicht van de gebruiker Maximaal 75 kg. Blijf uit de buurt van vuur. Alleen geschikt voor privé gebruik. Vervang het vangnet na 12 maanden. Laat de springmat niet met een sprong achter. Beach Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing voor "Onderhoud en opslag" en "Veilig gebruik". Zorg voor voldoende vrije ruimte boven en naast de trampoline. Minimaal 2 m afstand van bijv. hekken, muren, elektrische kabels. Verwijder mogelijke gevaren zoals takken of draden. Gebruik de trampoline alleen op een vlakke en stevige ondergrond. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Geen enkele persoon mag zich onder de trampoline bevinden. Niet gebruiken in het donker. Gebruik de trampoline niet als u onder invloed bent van alcohol of drugs. Niet van bovenaf op de trampoline, ringe bijvoorbeeld een boom of balkon.

Verzendinformatie

Levering per speditie:

De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestellinh zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Onze bestsellers

plum Latitude Springsafe® trampoline met vangnet, 244 cm
526,69 €