Vandaag: extra korting tot €50! ✨
Vandaag: extra korting tot €50! ✨
Kortingscode kiezen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
plum Space Zone II Evolution Springsafe®Trampolin met vangnet, 305 cm

plum Space Zone II Evolution Springsafe®Trampolin met vangnet, 305 cm


Prijs
337,35 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Spediteur artikel
Verzendtijd: ca. 11 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A245062

EAN: 5036523062015

plum Space Zone II Evolution Springsafe®Trampolin met vangnet, 305 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Space Zone II Evolution Springsafe® trampoline is voorzien van een unieke, lichtgewicht, vastklikbare behuizing met deksel om belangrijke veiligheidscomponenten te beschermen. Verwijder het schuim en vouw de koffer met behulp van een pushpin-mechanisme naar beneden om de trampoline moeiteloos in te pakken bij wisselende weersomstandigheden.

Net, pad en mat zijn beschermd tegen wind en UV degradatie, wat hun levensduur verlengt. Het stalen frame is aan de binnen- en buitenkant gegalvaniseerd om sterkte en weerbestendigheid te bieden voor een duurzame, roestvrije bescherming. uitgerust met een Springsafe® 2G-behuizing wordt het net op de veermat genaaid en scheidt het de jumpers van de veren en de framedelen. De gegalvaniseerde stalen veren en de slijtvaste springmat zorgen voor de ultimative n sprong!

Details:
 • Afmetingen: 305 cm
 • Max. Gewicht gebruiker: 100 kg
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar

 • achting
  Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar. Gevaar voor letsel! Risico op een aanrijding!
  Moet gebouwd zijn door een volwassene. Toezicht door een volwassene vereist. Alleen buitenshuis gebruiken. Voor eenmalig gebruik. Gebruik zonder schoenen. Niet gebruiken als de springfolie nat is. Leeg de zakken en handen voor gebruik. Altijd in het midden van het springplaatje ringe . Niet eten of drinken op de trampoline. Sluit voor gebruik altijd de netopening voor gebruik. Geen flips. Beperk de duur van ononderbroken gebruik (neem regelmatig pauzes). Niet gebruiken in winderige omstandigheden starke en dienovereenkomstig vastzetten en vastzetten. De trampoline moet door een volwassene volgens de gebruiksaanwijzing worden gemonteerd en voor het eerste gebruik worden gecontroleerd. Gewicht van de gebruiker Maximaal 100 kg. Blijf uit de buurt van vuur. Alleen geschikt voor privé gebruik. Vervang het vangnet na 12 maanden. Laat de springmat niet met een sprong achter. Beach Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing voor "Onderhoud en opslag" en "Veilig gebruik". Zorg voor voldoende vrije ruimte boven en naast de trampoline. Minimaal 2 m afstand van bijv. hekken, muren, elektrische kabels. Verwijder mogelijke gevaren zoals takken of draden. Gebruik de trampoline alleen op een vlakke en stevige ondergrond. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Geen enkele persoon mag zich onder de trampoline bevinden. Niet gebruiken in het donker. Gebruik de trampoline niet als u onder invloed bent van alcohol of drugs. Niet van bovenaf op de trampoline, ringe bijvoorbeeld een boom of balkon.

  Verzendinformatie

  Levering per speditie:

  De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

  Het uitladen van de bestellinh zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

  Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


  Onze bestsellers

  plum Space Zone II Evolution Springsafe®Trampolin met vangnet, 305 cm
  337,35 €