Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

plum® Speeltafel met houten bankjes
Momenteel uitverkocht
Prijs
289,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A243566

EAN: 4260341189635

plum® Speeltafel met houten bankjes
De Plum® houten activiteitstafel met banken is het ideale speeltoestel voor urenlang sociaal buitenplezier en creatief spel. De houten activiteitentafel is verdeeld in drie delen, waarvan er één een heldere en kleurrijke plastic schaal bevat die gevuld kan worden met zand of water.

Jouw kinderen zullen uren plezier beleven aan het graven en het maken van unieke vormen in het zand of het spetteren in het water! De overige vakken zijn perfect voor uw kinderen om al hun speelgoed buiten op te bergen en kunnen worden afgedekt met een houten deksel, waardoor ze een perfecte picknickbank voor kinderen zijn. Twee vrijstaande houten banken bieden een grote zithoek voor kinderen en kunnen gemakkelijk onder de tafel worden geschoven en nemen bij het inpakken weinig ruimte in de tuin in beslag. De Plum Premium activiteitstafel en houten banken zijn een veelzijdig object dat veel functies heeft, maar slechts een klein oppervlak heeft en perfect geschikt is voor kleinere tuinen. Het hout is ook volledig FSC-gecertificeerd. Zo kun je er zeker van zijn dat je kinderen spelen op leuke, maar veilige en verantwoorde speeltoestellen.

Details:
 • Afmetingen: 128 x 68 x 56 cm
 • Maximaal gebruiksgewicht: 50 kg
 • Combineert zand en waterspel
 • Met bankjes
 • Materiaal: Hout
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op!
  Dek de zandbak altijd af wanneer deze niet in gebruik is. Controleer het zand regelmatig op verontreiniging en scherpe/puntige voorwerpen. Gebruik geschikt gewassen speelzand voor de zandbak. Toezicht door een volwassene tijdens het spelen. In elkaar zetten door een volwassene. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 maanden. Alleen buiten gebruiken Alleen geschikt voor eigen gebruik

  Verzendinformatie

  Levering per speditie:

  De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

  Het uitladen van de bestellinh zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

  Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


  Beoordelingen

  Productbeoordelingen van onze klanten: plum® Speeltafel met houten bankjes
  2.5
  2 Klantbeoordelingen
   
  5 Sterren
  | 0
   
  4 Sterren
  | 1
   
  3 Sterren
  | 0
   
  2 Sterren
  | 0
   
  1 Ster
  | 1
  Wat is eKomi?

  100% echte klantenfeedback

  Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

  Inhoud wordt geladen ...

  Onze bestsellers