Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

plum Zandbak met terras van hout
Momenteel uitverkocht

plum Zandbak met terras van hout


Prijs
212,91 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A243563

EAN: 4260341189628

plum Zandbak met terras van hout
De ®Plum houten zandbak met bank is perfect om meerdere kinderen tegelijk te laten spelen. Hij promoot een gezellig en actief spel met een houten terrassen zithoek te inbegrepen.

Wanneer de zandbak niet in gebruik is, kan deze worden afgedekt met het stevige houten deksel om het zand schoon en veilig te houden. Een aantrekkelijke houten bank met prachtige details is het de perfecte plek voor volwassenen om toezicht te houden en te communiceren met kinderen, of voor kinderen om zich thuis te voelen met hun eigen zitgroei! De houten Plum Premium zandbak en bank is een aantrekkelijke scooter die weinig ruimte inneemt en daardoor ideaal is voor kleinere tuinen. Als onderdeel van de Plum Premium serie is de ®wood Plum zandbak en bank gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees sparrenhout, wat een optimale dikte duurzaamheid en sterkte belooft. De natuurlijke kleur van het hout en de decoratieve details op de zitting zorgen ervoor dat de zandbak gegarandeerd in elke tuin past. Zoals je gewend bent, is het hout FSC-gecertificeerd. Zo kunt je er zeker van zijn dat je kinderen leuke, veilige en verantwoorde spelletjes spelen.

< Details:
 • afmetingen: 175 x 120 x 120 x 56 cm
 • Met houten terras om op te zitten
 • materiaal: hout
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op!
  Dek de zandbak altijd af wanneer deze niet in gebruik is. Controleer het zand regelmatig op vreemde voorwerpen en scherpe/puntige voorwerpen. Gebruik voor het gebruik van de zandbak geschikt gewassen speelzand. Begeleiding door een volwassene tijdens het spelen. Gebouwd door een volwassene. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 maanden. Alleen voor gebruik buitenshuis. Alleen voor privé-gebruik.

  Verzendinformatie

  Levering per speditie:

  De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

  Het uitladen van de bestellinh zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

  Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


  Onze bestsellers