Ravensburger Breng het spel mee - Despi cable Me 3 Minions op Diamant en-hunt

Ravensburger Breng het spel mee - Despi cable Me 3 Minions op Diamant en-hunt


Prijs
13,88 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A206887

Ravensburger Breng het spel mee - Despi cable Me 3 Minions op Diamant en-hunt
Deze tekst is automatisch vertaald.
In dit spannende racespel, de dappere Minions , met dobbelstenen geluk en de juiste strategie, beginnen de dapperen aan een avontuurlijke achtervolging om het Diamant en dat de schurk Bratt Balthazar stal terug te krijgen.

De vervelende Balthazar Bratt is ontsnapt met een waardevol Diamant exemplaar. Ze houden Minions van avontuur en helpen Super agenten Gru en Lucy om de edelsteen terug te krijgen. Elke Minion wil de held zijn die als eerste de slechterik vangt. Met dobbelstenen geluk en tactische vaardigheid, benaderen ze hem snel en laten ze de anderen een beetje achter zich.

Details:
  • Inhoud: 1 speelbord (6 stuks), 4 Minions spelstukken, 1 Super agent spelstuk, 1 bad guy spelstuk, 6 displaystukken, 5 cijferchips, 1 Diamant chip, 1 dobbelsteen, 1 spelstuk.
  • Afmetingen: 12 x 18 x 18 x 4 cm
  • Duur: 15 - 20 minuten
  • Aantal spelers: 2 tot 4
  • Leeftijd: vanaf 5 jaar

achting
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Onze bestsellers

Ravensburger Breng het spel mee - Despi cable Me 3 Minions op Diamant en-hunt
13,88 €
Top merken