Ravensburger GraviTrax Starterset
Prijs
49,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A216803

EAN: 4005556275908

Ravensburger GraviTrax Starterset
Het innovatieve modulaire systeem voor gave knikkerbanen! Door slim gebruik te maken van natuurkundige wetten kunnen vanuit een groot aantal verschillende modules en rails gave routes worden gepland, uitgeprobeerd en uitgevoerd. Vooraf gedefinieerde opdrachten en bouwplannen maken het makkelijk om aan de slag te gaan met vrij bouwen en bouwen volgens het boekje. Het pad is hier het doel!

Details:
  • Inhoud: Taakkaarten, bouwplannen, 4-delige basisplaat, 2 transparante niveaus, 6 knikkers, 40 afstandsstukken groot, 12 afstandsstukken klein, 21 bochten, 3 kruisingen, 2 wissels, 1 verbindingssteen, 1 vortex, 1 startsteen, 1 Gauss kanon, 3 rails lang, 6 rails medium, 9 rails kort, 4 basisstenen, inzetstukken voor de basisstenen: 2 opvangbak, 1 vrije val, 1 spat, 1 doelladder, 1 doelinzetstuk, 1 doelladder
  • Leeftijd: vanaf 8 jaar

Attentie, attentie: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Verstikkingsgevaar wegens kleine onderdelen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Ravensburger GraviTrax Starterset
Gemiddelde klantenbeoordeling: 16 Beoordelingen
 
12
 
2
 
1
 
0
 
1
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

Ravensburger GraviTrax Starterset
49,99 €