Ravensburger Het gekke labyrint
Adviesprijs
27,99 €
Prijs
21,33 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
6,66 €-24%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A073067

EAN: 4005556264469

Ravensburger Het gekke labyrint
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zoeken - Dia - Slepen - Zoeken - vinden

Op zoek naar mysterieuze voorwerpen en wezens, zwerven spelers als heksen, tovenaars, prinsessen en tovenaarsleerlingen door het labyrint. De eerste die zijn weg naar buiten vindt, wint. Gelukkig hebben ze de magie aan hun kant en kunnen ze de muren van de Laby-rinten verplaatsen. Op de weg door het willekeurige gangenpatroon moet elke speler echter eerst geheime locaties bereiken. De geheime kaarten laten zien of het volgende doelwit spook, sleutelbos, uil of iets anders is.

Hoe gaan heksen, tovenaars en co. nu te werk? Maken ze een weg voor zichzelf of proberen ze de weg te blokkeren voor anderen? De eerste die alle geheimen ontdekt en terugkeert naar zijn startplaats is de winnaar. Door de willekeurige opstelling van de kaarten is elk spel anders. Dit garandeert grenzeloos plezier! Het eenvoudige en unieke spelprincipe inspireert al jaren miljoenen mensen.

Details:
  • Inhoud: 1 bord met 16 vaste banen, 34 losse cursuskaarten, 24 geheime kaarten, 4 gedetailleerde plastic figuren (heks, tovenaar, prinses en tovenaarsleerling).
  • Duur: 20 - 30 min.
  • Aantal spelers: 2 - 4
  • Leeftijd: vanaf 7 jaar

achting
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - Ravensburger Het gekke labyrint
Gemiddelde klantenbeoordeling:
3 Beoordelingen
 
3
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

Ravensburger Het gekke labyrint
Adviesprijs 27,99 €
21,33 €