Ravensburger - Ik hou van Shoes: Trend je

Ravensburger - Ik hou van Shoes: Trend je


Prijs
36,45 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A217508

Ravensburger - Ik hou van Shoes: Trend je
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ontwerp uw trend y decoratieve schoencollectie! Word de schoen design hem!

Design Schieten style ? Hier is er vraag naar jong talent design ! Met "I Love Shoes Trend " kunnen kinderen vanaf de leeftijd van acht jaar hun grenzeloos plezier design creatief beleven met schoenen. Trend ige sandalen, geraffineerde hoge hakken of nobele pumps - in een mum van tijd is de door u ontworpen Design schoen klaar om op de meegeleverde schoenenplank te worden gemonteerd!

De nieuwkomer Design kan zich verheugen op een veelvoud aan combinatiemogelijkheden, want de set bestaat uit 5 decoratieve schoenen en 470 insteekbare onderdelen! Per schoen zijn er 30 verschillende onderdelen, verder zijn er riemen, decoratieve Elemente kralen, 250 kralen, breigaren en naald. Dit zijn de beste voorwaarden voor het bezweren van vaardigheid, creatieve vreugde en Fanta Design verbeelding, die vervolgens met trots kunnen worden gepresenteerd aan de broers en zussen en vrienden. I Love Shoes Trend " Styling wekt niet alleen het verlangen van het kind naar plezier, maar geeft het kind ook de vrije loop aan zijn of haar creativiteit.

Details :
  • Inhoud: schoenenrek, 30 delen voor 5 schoenen, 470 insteekbare delen, riemen en Trend decoratief Elemente garen, borduurgaren, 250 kralen, 1 naald, gedetailleerde gebruiksaanwijzing
  • Voor creatieve Fashion istas
  • Met schoenlegbord voor presentatie en collectie
  • Leeftijd: vanaf 8 jaar

achting
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Onze bestsellers

Ravensburger - Ik hou van Shoes: Trend je
36,45 €
Top merken