15% korting in de Sale 🚨
15% korting in de Sale 🚨
Nu ontdekken
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Ravensburger Junior Labyrinth
pinkorblue adviseert -17%
Adviesprijs
27,99 €
Prijs
23,12 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
4,87 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A341543

EAN: 4005556208470

Ravensburger Junior Labyrinth
Deze tekst is automatisch vertaald.
dappere tovenaars kijk uit! Niets blijft hetzelfde in dit labyrint: muren en gangen zijn voortdurend in beweging. Wie zal de 12 geheimen ontdekken die achter de dikke muren verborgen zitten? Verplaats de kaarten, open nieuwe paden en vind de verborgen schatten door de gangen: Wie van de 2 - 4 spelers van 4 jaar en ouder houdt alles bij in dit glijplezier? En voor ervaren spelers is er een professionele versie.

In dit gezelschapsspel struinen de tovenaars door de gangen naar de verborgen geheimen: Hoe komen ze bij de lieve eenhoorn, de groene draak of de fonkelende schatkist? Maar wacht: Deze muur in het labyrint is zojuist verplaatst en de gangen zijn daardoor al weer anders! Wie kan alles bijhouden in dit glijplezier? Nu is concentratie nodig. Want de goochelaar die de meeste geheimen heeft gevonden, neemt de overwinning mee naar huis. Voor ervaren spelers wordt de professionele versie met iets moeilijkere regels aanbevolen. Het unieke spelprincipe van Labyrinth heeft overigens al meer dan 25 jaar miljoenen mensen in verrukking gebracht. Deze onderhoudende versie " Junior Labyrinth" is perfect voor labyrinth beginners.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 33,8 x 5,5 x 23,2 cm
  • 1 speelbord met 9 vaste doorgangskaarten, 17 losse doorgangskaarten, 12 geheime fiches, 4 speelstukken, 4 opstaande voetjes
  • Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Ravensburger Junior Labyrinth
5
38 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 33
 
4 Sterren
| 3
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Ravensburger Junior Labyrinth
Ravensburger Junior Labyrinth
Adviesprijs 27,99 €
23,12 €