Ravensburger Labyrinth Kaartspel

Prijs
7,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A341557

EAN: 4005556208494

Ravensburger Labyrinth Kaartspel
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het labyrint, dat 2 tot 6 spelers vanaf 7 jaar creëren met hun vierkante kaarten, verandert voortdurend! Het doel is identieke motieven te verbinden met ononderbroken paden. Als je dat lukt, win je de kaart die al in het labyrint ligt. Maar pas op dat alle andere kaarten aangesloten blijven. Wie heeft aan het eind van een spelronde van 20 tot 30 minuten de meeste kaarten verzameld?

Elke speler krijgt aan het begin van zijn beurt altijd twee kaarten op de hand. Eén van hen kan naast de kaarten worden gelegd die al op tafel liggen, zodat er steeds nieuwe paden ontstaan. Als je erin slaagt een ononderbroken pad te creëren van een nieuw gecreëerd motief naar een reeds bestaand motief, mag je de schat opgraven: De kaart in het labyrint kan als prijs worden meegenomen. Voorwaarde is wel dat alle andere labyrintkaarten verbonden blijven.
Met veel geluk kunnen zelfs meerdere identieke schatten worden verbonden en winnende kaarten in één keer worden verkregen! Het gekke doolhof brengt al jaren miljoenen mensen in vervoering - de compacte kaartversie is een ideale aanvulling op de klassieker en past in elke broekzak.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 18,3 x 11,5 x 3,7 cm
  • Aantal spelers: 2 tot 6 spelers
  • Leeftijd: vanaf 7 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Ravensburger Labyrinth Kaartspel
5
10 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 9
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Ravensburger Labyrinth Kaartspel
Ravensburger Labyrinth Kaartspel
7,49 €