Ravensburger Neem de game rzer Schwa mee Peter

Ravensburger Neem de game rzer Schwa mee Peter


Prijs
6,79 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A167986

Ravensburger Neem de game rzer Schwa mee Peter
Deze tekst is automatisch vertaald.
In dit klassieke kaartspel trek je om de beurt een kaart van je tegenstander. Is het de tweede van een paar kaarten of over de Schwa rze Peter ? Vertel gewoon niets, want niemand wil dit aan het eind hebben!

In deze klassieker trekt de speler om de beurt een kaart van zijn medespeler. Nu wordt het spannend: is het de tweede keer dat een paar kaarten of over de Schwa rze Peter wordt gelegd? Verraadt gewoon niets en geeft er geen moer om - want uiteindelijk wil niemand de Schwa rzen Peter !

Details:
  • Inhoud: 37 kaarten
  • Duur: ca. 15 min.
  • Aantal spelers: 2 - 6
  • Leeftijd: 3 - 8 jaar oud

achting
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Ravensburger Neem de game rzer Schwa mee Peter
Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

Ravensburger Neem de game rzer Schwa mee Peter
6,79 €
Top merken