Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Ravensburger Peppa Pig Color ino
-28%
Adviesprijs
24,99 €
Prijs
17,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
7,01 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A341578

EAN: 4005556208920

Ravensburger Peppa Pig Color ino
Deze tekst is automatisch vertaald.
Color ino is een klassieker onder de knijperspelletjes. Met de Peppa Pig afbeeldingen en de 23 stevige knijpers is dit kleurleerspel erg leuk voor kinderen vanaf 2 jaar. Onder het doorzichtige pegboard wordt een fotosjabloon geplaatst. Nu is het tijd om de kleur-bijpassende stenen op de juiste plaats te leggen. Al doende leren kinderen de kleuren kennen en trainen ze hun fijne motoriek door de kleurrijke stenen op hun plaats te leggen en hun concentratievermogen te vergroten.

Color ino is heel eenvoudig en vooral leuk om zelf te doen: kies de afbeeldingensjabloon, schuif hem onder het pegboard en gebruik de felgekleurde pinnetjes om de geweldige Peppa Pig-foto te maken! De grote knijpers zijn perfect voor kinderhanden. Op de plaatjes-sjablonen staan kleurrijke plaatjes van Peppa Pig en ook zwart-wit plaatjes. De kinderen kunnen deze vrij ontwerpen en zo hun creativiteit de vrije loop laten. Het eenvoudige spelprincipe verrukt zowel jongens als meisjes en is leuk voor kinderen tot de kleuterleeftijd. Color ino is een ideale kinderactiviteit en een prachtig geschenk voor speciale gelegenheden zoals Pasen, Kerstmis of een 2e verjaardag.

Alle materialen zijn zorgvuldig geselecteerd door Ravensburger en getest op absolute veiligheid. Eisen die veel verder gaan dan de wettelijke normen en voortdurende controles garanderen het hoogste niveau van veiligheid.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 34 x 6 x 23 cm.
  • Inhoud: 1 doorzichtig bord, borden aan beide zijden geïllustreerd met grappige motieven, grote kleurrijke knopen om over de tafelplaatjes te plakken
  • Belangrijkste ontwikkelingsgebieden: Kleuren, geometrische vormen en perceptie
  • Speelduur: willekeurige lengte
  • Spelers: 1
  • Leeftijd: vanaf 24 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Ravensburger Peppa Pig Color ino
5
34 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 32
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Ravensburger Peppa Pig Color ino
Ravensburger Peppa Pig Color ino
Adviesprijs 24,99 €
17,98 €