Ravensburger SpelletjesMagazine
-14%
Adviesprijs
24,99 €
Prijs
21,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
3,50 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A341600

EAN: 4005556272952

Ravensburger SpelletjesMagazine
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ravensburger 27295 - Spiele Magazin - De populaire spellenverzameling voor jong en oud.

De Ravensburger spellencollectie "Spiele Magazin" biedt alles van spannende dobbelspellen tot klassieke bordspellen en onderhoudende puzzelspellen. Daartoe behoren bekende klassiekers, maar ook wereldwijd populaire Original -spellen zoals dammen, molens, backgammon of Pachisi®, maar ook Malefiz® en Fang den Hut®. Bovendien worden in het gedetailleerde spelregelboekje vele interessante variaties uitgelegd hoe de spellen anders gespeeld kunnen worden, bijvoorbeeld dammen op 10-bij-10-vierkantjes. Dus met meer dan 50 spelmogelijkheden in de spelcollectie is er zeker een favoriet spel voor iedereen.

Overigens zijn alle puzzelspellen zoals "Mäxchen", "Stumme Jule" of "Kuhschwanz" voor een willekeurig aantal spelers, zodat de spellencollectie ook voor veel plezier op elk feest zorgt! Met vrienden of met het gezin - de bekende spellen voor korte en snelle spelletjes maar ook voor gezellige rondes bieden veel afwisseling en zijn super speelbaar vanaf 6 jaar. Ook een ideaal cadeau voor een verjaardag of Kerstmis.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 37,3 x 27,3 x 5,5 cm.
  • Inhoud:3 dubbelzijdige speelplannen, 20 speelstukken, 11 blokkeringsstukken (hout), 40 dammen (hout), 17 Fang den Hut hoeden, 64 Reversi speelstukken, 2 golden e dobbelstenen, 1 verdubbelblokje
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Onze bestsellers

Ravensburger SpelletjesMagazine
Ravensburger SpelletjesMagazine
Adviesprijs 24,99 €
21,49 €