Ravensburger Woozle Goozle - Lichtgevende Greenhouse

Ravensburger Woozle Goozle - Lichtgevende Greenhouse


Prijs
11,33 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A242421

Ravensburger Woozle Goozle - Lichtgevende Greenhouse
Deze tekst is automatisch vertaald.
Bouw en plant uw lichte kas!

Met Woozle u kunt u uw eigen noctilucent kas bouwen. Kijk hoe de gezaaide planten de tuin tot leven brengen en het huisje versieren met een nachtelijke lucht van verf die in het donker oplicht. De sterren schijnen nog steeds helder als het licht in de kamer al lang uit is.

Details:
  • Inhoud / Uitrusting: Plantbed, zaadzak tuinkers, zaadzak Peter silie, 2 turfpellets, 1 instructieboekje geschikt voor kinderen, noctilucent verf, kasframe, kasframe, kasplakken
  • Leeftijd: vanaf 7 jaar

achting
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Onze bestsellers

Ravensburger Woozle Goozle - Lichtgevende Greenhouse
11,33 €
Top merken