RECARO Easy Tech White Black
-50%
Adviesprijs
39,99 €
Prijs
19,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
20,04 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A311270

EAN: 8050038143523

RECARO Easy Tech White Black
Deze tekst is automatisch vertaald.
Veiligheid tijdens de hele reis. Altijd!
Als we zeggen dat we de veiligheid van je kinderen in de auto belangrijk vinden, dan menen we dat ook echt - zelfs als de auto stilstaat. Easy-Tech waarschuwt je als je de auto verlaat maar je kind nog in de auto zit. Het apparaat waarschuwt de bestuurder door een hoorbaar, visueel en haptisch alarm te sturen naar het geregistreerde Smartphone . Omdat het Easy-Tech accessoire universeel is, kun je het apparaat gebruiken voor alle kinderzitjes op de markt zonder de veiligheidsprestaties in gevaar te brengen. Eenmaal geïnstalleerd op het kinderzitje en verbonden met de RECARO Kids app, is de verbinding automatisch.

Zo werkt het

Activering
Bevestig het Easy-Tech toestel aan het schouderkussen of gordelsysteem met de clip aan de achterkant, maak het vast en klaar is Kees.

Deactivering
Als je op je bestemming bent aangekomen, maak je je kind los en open je het apparaat om het te deactiveren.

RECARO Kinderapp
Easy-Tech werkt met de RECARO Kids App. Om je Smartphone met het apparaat te verbinden, download je gewoon de app en volg je de instructies in de handleiding. Dat is alles. Voor nog meer veiligheid heeft de RECARO Kids App verschillende alarmniveaus:

Alarm 0
Als de bestuurder zich verwijdert van het voertuig waarin het Easy-Tech apparaat is geïnstalleerd en geactiveerd, stuurt het systeem een eenvoudig afstandsalarm naar Smartphone . Vanaf dat moment heeft de bestuurder drie minuten de tijd om bijvoorbeeld de boodschappen uit de kofferbak te halen of te tanken, zonder dat er nog meer alarmen worden verzonden.

Alarm eerste niveau
Als de bestuurder langer dan drie minuten weg is van het voertuig, wordt er een hoorbaar, visueel en voelbaar alarm geactiveerd op Smartphone , dat binnen 40 seconden kan worden uitgeschakeld.

Alarm tweede niveau
Dit alarm wordt geactiveerd als de waarschuwing van het eerste niveau niet binnen het opgegeven tijdsvenster wordt uitgeschakeld. Het apparaat stuurt een alarmbericht naar alle vooraf ingestelde contactpersonen voor noodgevallen met de nodige informatie om het gebied waar de baby zich bevindt te lokaliseren.

De RECARO Kids app bevat een pakket met beschikbare alarmberichten; na elk alarmbericht van het tweede niveau dat naar de ingevoerde noodcontacten wordt gestuurd, wordt een alarmbericht uit het pakket verwijderd. Nieuwe alarmberichten kunnen worden gekocht via de RECARO Kids app. Als er niet genoeg alarmberichten over zijn, kun je gewoon een van de pakketten kopen die beschikbaar zijn in het gedeelte "Aankopen" van de app. Het systeem wordt gedeactiveerd en werkt niet meer als er geen alarmberichten meer beschikbaar zijn.

Technische gegevens:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): ca. 2 x 5 x 8 cm
  • Gewicht: ca. 0,25 kg
  • Werkt op batterijen - 1 x CR2032 (meegeleverd)
Bij de levering inbegrepen:
  • Easy Tech
  • 1 x CR2032-batterij

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Recaro

Recaro – Ruim 100 jaar ervaring

Recaro inspireert zijn klanten al meer dan 100 jaar. De oprichter van de onderneming, Wilhelm Reutter, richtte Recaro op. De afzonderlijke dochteronderneming, Recaro Child Safety GmbH & Co KG richt zich op veilige en stijlvolle autostoelen. De in-house crashtest en uitrusting zorgen ervoor dat de best mogelijke pasvorm gehaald wordt waarbij de veiligheid altijd wordt getoetst. Hierbij is het belang en de veiligheid van het kind altijd prioriteit nummer één.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: RECARO Easy Tech White Black
3.5
3 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 1
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

RECARO Easy Tech White Black
RECARO Easy Tech White Black
Adviesprijs 39,99 €
19,95 €