RECARO Vario Voetenzak voor Easylife en Citylife

RECARO Vario Voetenzak voor Easylife en Citylife

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 6 beschikbaar!

79,99 €
68,64 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 11,35 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A227314

RECARO Vario Voetenzak voor Easylife en Citylife
Goed beschermd bij wind en weer.
De Vario-voetenzak is de perfecte aanvulling op de RECARO Citylife en Easylife op ongemakkelijke dagen. Het water- en windbestendige oppervlak beschermt perfect bij elk weer. De zachte, thermoregulerende voering warmt optimaal op. De riemuitsparing aan de achterkant vergemakkelijkt het vastbinden. Dankzij de variabele maatinstelling met ritssluiting kan de Vario-voetenzak bijzonder lang worden gebruikt.

Productdetails:
  • Meegroeiende voetenzak in 2 fasen
  • Thermoregulerende voering
  • Kap waterafstotend en winddicht

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Recaro

Recaro – Ruim 100 jaar ervaring

Recaro inspireert zijn klanten al meer dan 100 jaar. De oprichter van de onderneming, Wilhelm Reutter, richtte Recaro op. De afzonderlijke dochteronderneming, Recaro Child Safety GmbH & Co KG richt zich op veilige en stijlvolle autostoelen. De in-house crashtest en uitrusting zorgen ervoor dat de best mogelijke pasvorm gehaald wordt waarbij de veiligheid altijd wordt getoetst. Hierbij is het belang en de veiligheid van het kind altijd prioriteit nummer één.

RECARO Vario Voetenzak voor Easylife en Citylife
79,99 €
68,64 €