RED CASTLE Isofix Base voor autostoel RC 2, zwart

RED CASTLE Isofix Base voor autostoel RC 2, zwart


Adviesprijs
199,99 €
Prijs
179,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
20,00 €-10%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A256806

RED CASTLE Isofix Base voor autostoel RC 2, zwart
De juiste basis voor de RC 2 autostoel.

Isofix is een gestandaardiseerd bevestigingssysteem voor groep 0/0+ en 1 autostoel met een eigen gordelsysteem. Dankzij het Isofix-systeem wordt het risico van onjuiste installatie van de autostoel in auto's verminderd.

De Isofix-voet biedt optimale bescherming dankzij de directe verbinding tussen de autostoel en de carrosserie, ongeacht de positie van de bevestigingspunten van de gordels voor volwassenen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Onze bestsellers

RED CASTLE Isofix Base voor autostoel RC 2, zwart
Adviesprijs 199,99 €
179,99 €
Top merken