RED CASTLE Voetenzak voor kinderwagen grijs
RED CASTLE Voetenzak voor kinderwagen grijs
Adviesprijs 79,99 €
79,96 €
Prijs inclusief BTW
  • RED CASTLE Voetenzak voor kinderwagen zwart

Adviesprijs
79,99 €
Prijs
79,96 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A256794

RED CASTLE Voetenzak voor kinderwagen grijs
De Red Castle voetenzak is de perfecte accessoire om een pasgeborene in de nieuwe CityLink kinderwagen te verwarmen. Daarom is het belangrijk om de CityLink kinderwagen om te bouwen tot een echte kinderwagen voor de eerste levensfase.

De voetenzak biedt ouders alle voordelen van een textiele ''gondel'' (niet stijf). De voetenzak is ontworpen om de baby het nodige comfort te bieden en al het comfort dat jonge ouders zoeken. Met de voetenzak van RED CASTLE voelt je baby zich veilig als in een cocon.

Een knusse en comfortabele baby cocon voor een pasgeborene in de CityLink kinderwagen:
  • Comfortabel en hygiënisch: het creëert een echte cocon om de pasgeborene te beschermen en te kalmeren dankzij het zachte binnenmateriaal en de vulling. Het design is ontworpen om de kinderwagen aan te vullen en tegelijkertijd elegant te blijven.
  • Praktisch en veilig de riemen passen zich aan de meeste kinderwagens op de markt aan.
  • Praktisch en gebruiksvriendelijk: Het heeft een ritsopening met meerdere niveaus om het product eenvoudig aan te passen door de bovenkant op te vouwen om de temperatuur te regelen.
Technische details:
  • Kinderstoel voor pasgeborenen
  • Compatibel met de meeste kinderwagens
  • Afneembare hoofdsteun
  • Zeer zacht binnenmateriaal
  • Afmetingen: 75 x 35 x 14 cm

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

RED CASTLE Voetenzak voor kinderwagen grijs
Adviesprijs 79,99 €
79,96 €
Top merken