Vakantiegeld! Bespaar nu!
Vakantiegeld!
Jouw korting vandaag:
€10, €20, €30 of €50!
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
REER Auto-opbergtas

REER Auto-opbergtas

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

10,95 €
8,52 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,43 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A097018

REER Auto-opbergtas
REER Auto-opbergtas

Ook in de auto moet er voor entertainment worden gezorgd - spelletjes, tekenspullen, cd's of boeken - Alles vind je in de ruime opbergtas, zodat je kleine zich nooit hoeft te vervelend tijdens lange reizen op de achterbank. Spelletjes, tekenspullen, cd's, boeken, drinkflesjes en veel meer, vindt zijn plekje in de ruime opbergtas van REER.

Met twee kliksluitingen snel aan de voorstoel bevestigen. Dankzij het kindgerichte design voelen alle kleine passagiers zich thuis. De opbergtas is ca. 44 x 55 cm, is gemaakt van 100% nylon en is afwasbaar.


Productinformatie:
• Spelletjes, tekenspullen, cd's, boeken, drinkflesjes en veel meer, vindt zijn plekje in de ruime opbergtas van REER.
• Met de twee kliksluitingen eenvoudig te bevestigen.
• afwasbaar
• Treeplank (voetruimte) ongeveer 44 x 55 cm
• 100% polyester

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER Auto-opbergtas
10,95 €
8,52 €