REER Auto zonnescherm
Momenteel uitverkocht

REER Auto zonnescherm

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
13,21 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A096999

REER Auto zonnescherm
REER Auto zonnescherm

Bescherm de kleine passagier op de achterbank voor directe zonnestraling - rolt vanzelf op met één druk op de knop. Tweevoudige bevestigingsmethode zorgt voor een veilige bevestiging op alle rechte autoramen.

Het zonnescherm kan aan het raam gehaakt worden of met de zuignap worden bevestigd. De zwarte zuignap verhindert het gevaarlijke lenseffect, dat bij transparante zuignappen kan optreden.
Als de zon is verdwenen, rolt het scherm eenvoudig op met één druk op de knop.


Productinformatie:
• Beschemt de kleine bijrijder betrouwbaar voor directe zonnestraling
• Eenvoudig te bevestigen
• Geschikt voor alle rechte autoramen
• Praktisch: rolt zelf op, na één druk op de knop
• De zwarte zuignap verhindert het gevaarlijke lenseneffect
• Treeplank (voetruimte) ongeveer 41 x 46 cm

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.