reer Babylepel Magic Lepel met temperatuurindicator

reer Babylepel Magic Lepel met temperatuurindicator


Prijs
5,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A342899

EAN: 4013283230121

reer Babylepel Magic Lepel met temperatuurindicator
Deze tekst is automatisch vertaald.
Gewoonlijk is de baby vanaf de 5e of 6e levensmaand niet meer verzadigd met moedermelk alleen en neemt de belangstelling voor vast voedsel toe. Nu is het de juiste tijd voor de eerste pap. Maar zoals met zoveel dingen, moet je eerst leren eten van een lepel. Omdat uw kind nog niet vertrouwd is met de lepel, zal het er in het begin op bijten of zuigen, daarom raden deskundigen het gebruik van speciale babylepels aan. De Magic Spoon babylepel is speciaal ontworpen voor baby's en ondersteunt u bij het voeden van de eerste papmaaltijden. Dankzij de temperatuurindicator zorgt de lepel er ook voor dat de pap niet te heet wordt gevoerd.

Ideaal voor het mondje van de kleine baby
De Magic Spoon heeft een bijzonder kindvriendelijke lepelvorm. Het lepeltje is smal en past zelfs in het mondje van de kleinste baby. Door de diepte van de lepel kan hij gemakkelijk in de mond worden gestopt en is hij groot genoeg voor een ideale portie voedsel. Aangezien het gehemelte, het tandvlees en de lippen van baby's en kinderen nog zeer gevoelig zijn, is het bijzonder belangrijk dat uw kind zich niet kan bezeren wanneer het met de lepel eet. Dankzij de afgeronde randen beschermt de veiligheidslepel de gevoelige mond van uw baby tegen verwondingen.

Waarschuwt voor voedsel dat te heet is
Wat voor u aangenaam warm is, vindt uw baby vaak te warm, omdat baby's gevoeliger zijn voor warmte dan volwassenen. De temperatuurindicator in de Magic lepel verandert daarom van kleur wanneer de pap nog te warm is voor uw baby. Zo bent u er zeker van dat uw kind zijn mond of keel niet brandt aan de pap.

Gemakkelijk voeden
De Magic Spoon babylepel heeft een extra lange steel. Zo kunt u zonder problemen voeden uit diepe potjes en wordt het voor uw kind ook gemakkelijker om zijn eerste zelfstandige pogingen tot eten te ondernemen. Na korte tijd zal uw kind uit zichzelf willen eten en naar de lepel grijpen. Het lange handvat biedt voldoende ruimte voor beide handen en stelt u in staat de eetpogingen van uw kind te ondersteunen. Dankzij de ergonomische vorm van de lepelsteel ligt de lepel altijd comfortabel in de hand.

Kwaliteit en veiligheid
Om baby's en peuters maximale bescherming te bieden, worden reer producten gecontroleerd volgens strenge testnormen. Het artikel ondergaat niet alleen interne tests, maar wordt ook door onafhankelijke instituten onderzocht. De veiligheidslepel is getest volgens de norm EN 14372. Deze norm specificeert veiligheidseisen betreffende materialen, constructie, ontwerp, verpakking en etiketten van bestek en tafelgerei voor kinderen. Alleen babylepels die volgens deze norm zijn getest, garanderen een veilig en onschadelijk gebruik. De reer babylepel is gemaakt van voedselveilig plastic, is BPA-vrij en bevat geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Hij kan in de vaatwasmachine worden gereinigd en blijft lange tijd hygiënisch schoon.

Product details:
  • Babylepel met temperatuurindicator
  • Waarschuwt voor te heet voedsel door verkleuring
  • Met extra lange steel - ook geschikt voor diepe glazen
  • Smalle lepelvorm, ideaal voor de mond van de kleine baby
  • Hoge kwaliteit tiger , voedselveilig plastic, BPA-vrij
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Voldoet aan veiligheidsnorm EN 14372
  • Kleur: gekleurd
  • Leveringsomvang: 3 x lepels

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: reer Babylepel Magic Lepel met temperatuurindicator
4.5
7 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 5
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

reer Babylepel Magic Lepel met temperatuurindicator
reer Babylepel Magic Lepel met temperatuurindicator
5,49 €