10% Kinderwagens & Autostoelen
10% Kinderwagens & Autostoelen
Code kopiëren:
DRIENL4962
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen
reer  Eat'n Tidy siliconen slabbetje blauw
Duurzaam -23%
Adviesprijs
9,99 €
Prijs
7,67 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
2,32 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A342909

EAN: 4013283250334

reer Eat'n Tidy siliconen slabbetje blauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342910_A342909.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Instructies voor gebruik

Zodra uw kleintje stopt met borstvoeding en plaatsneemt in de kinderstoel, moet het voedsel zorgvuldig worden gecontroleerd voordat het zijn weg vindt naar de mond. Dit kan snel leiden tot vieze en natte kleren. De Eat'n Tidy siliconen slabbetjes beschermen zowel de kleding als de omgeving op betrouwbare wijze tegen lelijke vlekken en kruimels - van pap, fruit, gebak en kleurige sapjes.

Maximale bescherming
De doordachte vorm van het siliconen slabbetje met zijn opvangbakje beschermt de kleding van uw kind tegen vuil over een groot oppervlak. Terwijl het slabbetje door zijn grote afmetingen bijna het hele bovenlichaam bedekt, vangt de lekbak op betrouwbare wijze eten en drinken op. Dit beschermt ook broek, tafel en vloer tegen vuil. Het waterdichte oppervlak zorgt er ook voor dat kleding niet doorweekt raakt en uw kleine lieveling zich comfortabel blijft voelen.

Hoog draagcomfort
De nekomtrek kan door middel van de knopenlijst individueel aan uw kind worden aangepast. De slab kan in 4 stappen worden versteld tussen 25 - 30 cm. Dit zorgt voor een goede pasvorm vanaf de leeftijd van ongeveer 3 maanden. De afgeronde randen voorkomen altijd dat er in de hals wordt gesneden. Het lage gewicht en het zachte materiaal zorgen er ook voor dat de nek van uw huisdier niet wordt belast of geïrriteerd en bieden een hoog niveau van comfort.

Veilig en onschadelijk
Er valt eten in de slab en je kleine lieveling stopt het terug in zijn mond? Maak je geen zorgen, het slabbetje is antibacterieel en vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, PVC en ftalaten. De voedselveilige, smaak- en reukloze siliconen kunnen zonder gezondheidsrisico's in contact komen met voedsel, zonder het natuurlijke aroma van het voedsel aan te tasten.

Robuust en eenvoudig te reinigen
De antiaanbaklaag maakt het schoonmaken uiterst eenvoudig. In tegenstelling tot stoffen slabbetjes, die altijd direct in de wasmachine moeten worden gereinigd en toch vaak blijvend verkleuren, kan het siliconen slabbetje gemakkelijk onder stromend water van resten worden ontdaan. Bij hardnekkig vuil kan de slab in de vaatwasmachine worden gereinigd zonder vlekken te maken op het materiaal.

Product details:
  • Kleur: blauw
  • Ideale pasvorm voorkomt vervuiling
  • Praktische, vormvaste opvangschaal vangt etensresten op
  • Groeit met het kind mee, verstelbaar in 4 verschillende maten (omtrek 25 - 30 cm)
  • Comfortabel om te dragen, bijzonder comfortabel, zacht silicone
  • Gemakkelijk schoon te maken, vaatwasmachinebestendig
  • Duurzaam, robuust materiaal, waterafstotend
  • Gemakkelijk en ruimtebesparend op te bergen

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Plasticvrij

Plastic is een gebruikelijke term voor kunststoffen. Kunststoffen worden vaak geproduceerd op basis van aardolie. Het kritieke punt hier is dat deze op aardolie gebaseerde kunststoffen moeilijk afbreekbaar zijn. Deze kunstoffen vallen na verloop van tijd tot kleine deeltjes uiteen. Deze onderdelen worden ook wel microplastics genoemd, die bijdragen tot de vervuiling van oceanen en het milieu. Plasticvrije producten vermijden het gebruik van grondstoffen op basis van aardolie en brengen dus minder microplastics in omloop.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: reer Eat'n Tidy siliconen slabbetje blauw
4.5
2 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 1
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

reer  Eat'n Tidy siliconen slabbetje blauw
reer Eat'n Tidy siliconen slabbetje blauw
Adviesprijs 9,99 €
7,67 €