REER magnetron vapostar
Prijs
15,01 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A096993

REER magnetron vapostar
REER magnetron vapostar

Jij, als ouder, wilt jouw kind tegen alle slechte ervaringen beschermen en de gezondheid van je kleine veilig stellen. Hierbij kan je het beste beginnen met voldoende hygiëne in de voedselinname van je kind. Huishoudelijke bacteriën en micro-organismen op voedingstoebehoren kunnen al snel kan leiden tot diarree en buikpijn.
Door effectieve desinfectie worden alle bacteriën op de baby bestek of voedingsapparaat volledig verwoest. De geteste methode wordt in vele ziekenhuize gebruikt. Reer brengt klinische hygiene doormiddel van waterdamp bij u in huis.

Desinfecteer flesjes en toebehoren, geheel zonder chemicaliën. Door de hitte van de stoom worden ziektekiemen en schadelijke bacteriën in korte tijd vernietigd.

Het verwijderbare opslagbakje biedt het gemak van desinfectie van kleine onderdelen en accessoires. Flesjes, spenen en andere toebehoren kunnen eenvoudig worden opgeslagen en van bacteriën worden bevrijd

De grote mand biedt genoeg ruimte voor vier flesjes en toebehoren. Door de handgreep kan de hij eenvoudig met alle inhoud verwijderd worden. De flessen en spenen blijven goed op plek.

Een ingebouwd handvat beschermt tegen verbranding door de hete stoom en maakt het mogelijk om veilige te openen na de desinfectie proces.


Productinformatie:
• Desinfectie proces duurt ongeveer 7 min
• Geschikt voor alle gangbare magnetrons
• Niet geschikt voor glazen flessen
• 0% Bisfenol A
• Diameter: 26,5 cm
• Hoogte: 16 cm

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - REER magnetron vapostar
Gemiddelde klantenbeoordeling: 25 Beoordelingen
 
17
 
6
 
2
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
REER magnetron vapostar
15,01 €
Top merken