REER MELKPOEDER DOSEERHULP - 3 porties (2105)

REER MELKPOEDER DOSEERHULP - 3 porties (2105)

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

25,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A007846

REER MELKPOEDER DOSEERHULP - 3 porties (2105)
REER MELKPOEDER DOSEERHULP

Om melkpoeder onderweg of thuis gemakkelijk te doseren. 3 Doosjes voor 3 porties. Alle 3 doosjes kunnen apart afgesloten worden. Ze kunnen ook aan elkaar bevestigd worden. Door de praktische tuit kan de fles worden gevuld zonder te knoeien. De doseerhulp kan ook worden gevuld met bijvoorbeeld vaste voeding of thee.
3 Doseerhulpen in verschillende kleuren
Praktische schenktuit
Ideaal voor onderweg
PVC-vrij

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER MELKPOEDER DOSEERHULP - 3 porties (2105)
25,00 €