REER STRAALKACHEL MET STANDAARD voor aankleedtafel (1909)

REER STRAALKACHEL MET STANDAARD voor aankleedtafel (1909)

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

Adviesprijs¹ 109,00 €
74,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 34,01 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A007842

REER STRAALKACHEL MET STANDAARD voor aankleedtafel (1909)
REER STRAALKACHEL MET STANDAARD voor aankleedtafel

Aangename warmte voor de allerkleinsten.

Vooral na het bad is het belangrijk dat je kleintje lekker warm blijft. En tijdens het nachtelijke verschonen kan hij of zij heerlijk doordoezelen. Deze straalkachel zorgt snel voor een behaaglijke warmte. De straalkachel heeft een standaard, de telescoopstang is verstelbaar tot een hoogte van 2.10 meter. De hoek van de behuizing is 45 graden verstelbaar. Door de standaard en de verstelbare stang en behuizing is de kachel overal inzetbaar, zelfs buiten (de straalkachel moet wel binnen opgeslagen worden!).
Natuurlijk heeft REER ervoor gezorgd dat de straalkachel veilig is. Hij is uitgerust met een veiligheids-warmtespiraal en is spatwaterdicht.

Technische details:
• Spatwaterdichte, 45 graden verstelbare behuizing
• Vervangbare veiligheids-warmtespiraal
• Met standaard en verstelbare telescoopstang (1,48-2.10 meter)
• Wandmontage mogelijk
• Geïntegreerd nachtlicht (met aan-uit knop)
• 650 Watt

Diameter voet: 50 cm

Accessoires

Prijs
12,00 €
Prijs
32,49 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.
REER STRAALKACHEL MET STANDAARD voor aankleedtafel (1909)
Adviesprijs¹ 109,00 €
74,99 €