REER Zelfklevend anti-slip tape 5m (80135)
Momenteel uitverkocht

REER Zelfklevend anti-slip tape 5m (80135)

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
7,98 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A063243

REER Zelfklevend anti-slip tape 5m (80135)
REER Zelfklevend anti-slip tape

Beschermt tegen vallen en uitglijden

Vallen en uitglijden te behoren tot de grootste ongevalsrisico's voor kinderen. Gladde oppervlakken zoals bijvoorbeeld tegels en trappen hebben een hoog risico op uitglijden en vallen en kunnen ernstig letsel veroorzaken. Vele van deze gevaren kunnen eenvoudig vermeden worden.

Vanwege de ruwe en duurzame anti-slip coating wordt het uitglijden op gladde oppervlakken voorkomen. Gebieden waar het uitglijgevaar groot is zijn bijvoorbeeld trappen, hellingen, ladders en gladde vloeren.
Hecht goed op vele soorten ondergrond, zoals hout, parket, laminaat, keramische tegels, PVC en natuursteen.
• Van slip- en slijtvast materiaal
• Universeel toepasbaar bijvoorbeeld voor trappen, entrees, opritten of hellende vlakken
• Bijzonder goed klevend en duurzaam
• Eenvoudig te bevestigen en zonder achterblijvende lijm te verwijderen: gewoon met een schaar op maar knippen en met de zelfklevende onderzijde op het oppervlak plakken.
• maakt een eenvoudige hechting op de meeste ondergronden mogelijk (niet geschikt voor vochtige ruimtes)


Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - REER Zelfklevend anti-slip tape 5m (80135)
Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies