Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
reer Zuiver roestvrij stalen warmhouddoos, 300 ml

reer Zuiver roestvrij stalen warmhouddoos, 300 ml


Adviesprijs
11,99 €
Prijs
10,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A343247

EAN: 4013283904084

reer Zuiver roestvrij stalen warmhouddoos, 300 ml
Deze tekst is automatisch vertaald.
Of het nu gaat om een klein tussendoortje of een hele maaltijd - als je met je kind op stap bent, weet je dat je altijd iets te eten bij de hand moet hebben. Wanneer uw kleintje van huis een volledige maaltijd nodig heeft, is een bewaardoos goud waard. De Pure warmhoudcontainer zorgt voor lekvrij en veilig vervoer van voedsel en houdt het tot 6 uur warm.

Om gemakkelijk voedsel te bewaren
De Pure isolatiebox bestaat uit een vacuümgeïsoleerd, dubbelwandig lichaam dat de warmte vasthoudt. Dit zorgt ervoor dat warm eten tot 6 uur warm wordt gehouden - ongeacht de buitentemperatuur.

Flexibel gebruik
Ook als uw kind de pap ontgroeid is, blijft de geïsoleerde doos een trouwe metgezel tijdens uitstapjes. Muesli, noten of koekjes kunnen ook veilig in de doos worden bewaard. Op warme dagen blijven groenten en fruit aangenaam koel en verliezen ze hun versheid niet.

Druppelvrij
Met de geïsoleerde box van reer hoef je je geen zorgen te maken over vocht in je tas. De siliconen afdichtring zorgt daarvoor. Dit zorgt ervoor dat de opening volledig is afgesloten en er geen vloeistof kan ontsnappen. De dubbelwandige vacuümisolatie voorkomt dat de geïsoleerde box gaat zweten en dat er condensatiedruppels ontstaan.

Voor een natuurlijk en veilig genot
De robuuste binnen- en buitenbehuizing zijn gemaakt van 18/8 roestvrij staal, dat bekend staat om zijn hoge mate van zuiverheid. Het robuuste materiaal weerstaat moeiteloos de eisen van dagelijks gebruik en is bijzonder duurzaam, roest- en krasbestendig. Het voedselveilige roestvrij staal beschermt de inhoud tegen invloeden van buitenaf, zonder dat een metal lish nasmaak wordt overgebracht op het voedsel. De doos is reukloos, smaakloos en vrij van BPA, PVC en schadelijke weekmakers omdat zij geen extra binnencoating heeft.

Bijzonder anti-slip
De onderzijde van de geïsoleerde doos is bekleed met een siliconenachtig materiaal dat ervoor zorgt dat de doos niet wegglijdt. Deze praktische antislipbodem voorkomt dat de doos per ongeluk omvalt en beschermt tegelijkertijd gevoelige oppervlakken.

Eenvoudige bediening
De 7 cm brede opening maakt het gemakkelijk om de doos te vullen. Of het nu pap, boterhammen of vers fruit is - niets zal verloren gaan en alles kan gemakkelijk in de doos worden gedaan. Na gebruik zorgt de opening ook voor een ongecompliceerde reiniging - voor langdurig, hygiënisch schoon gebruik.

Voor een eerlijke ecologische voetafdruk
Reer s warmhoudbox levert een bijdrage aan de bescherming van het milieu. Dankzij hun robuuste afwerking kunnen ze vele jaren worden gebruikt. Ze zijn het perfecte alternatief voor babyflesjes, die na gebruik in de vuilnisbak belanden. Om het verpakkingsafval tot een minimum te beperken, worden de flessen onverpakt verkocht en zijn ze alleen voorzien van productlabels, die zijn gemaakt van 100% recycleerbaar kraftpapier. Om onze aarde te beschermen en daarmee ook de toekomst van onze kinderen.

Productgegevens
  • Ideaal voor het bereiden en bewaren van babyvoeding
  • Houdt voedsel warm tot 6 uur
  • Stevige roestvrijstalen behuizing: hygiënisch, smaakloos en onbreekbaar
  • Met anti-slip basis
  • Vrij van BPA, PVC en schadelijke weekmakers
  • Vullend volume: 300 ml
  • Materiaal: roestvrij staal, kunststof

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: reer Zuiver roestvrij stalen warmhouddoos, 300 ml
5
13 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 12
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

reer Zuiver roestvrij stalen warmhouddoos, 300 ml
reer Zuiver roestvrij stalen warmhouddoos, 300 ml
Adviesprijs 11,99 €
10,99 €