Renolux Autostoel Renofix Romeo
Renolux Autostoel Renofix Romeo
175,42 €
Prijs inclusief BTW
 • Renolux Autostoel Renofix Total Black

Prijs
175,42 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A260150

Renolux Autostoel Renofix Romeo
Deze text is automatisch vertaald.
Opgericht in Frankrijk bij Lyon, ontwerpt het bedrijf de volgende ontwerpen Reno lux al meer dan 40 jaar producten die kinderen optimale veiligheid bieden.

Reno lux - Comfort, ergonomie en veiligheid

Omdat Reno lux is toegewijd om u te voorzien van de beste beveiliging, en u uit te rusten met een Reno lux haar producten voortdurend bij te werken met nieuwe innovaties one . Met Reno lux de verbetering van de veiligheidsprestaties is een eindeloze bron van motivatie en een voortdurende verantwoordelijkheid, die Reno lux om deze hoge normen te bereiken.
Terwijl alle andere marktdeelnemers van oudsher one autostoelen van kunststof vervaardigen, is de Reno lux ontwikkelde een gepatenteerde schuimtechnologie voor kinderzitjes en is uitgegroeid tot een expert op dit gebied.

Softness® technologie
De Softness®-technologie maakt het mogelijk om Reno lux om nieuwe normen te stellen op het gebied van comfort en veiligheid. Dit gepatenteerde proces combineert een van de volgende elementen Reno lux De hoofdstructuur is ontwikkeld uit polyurethaanschuim met een hoge dichtheid, waardoor de zitting ongelooflijk zacht is, en een stalen frame dat dient als overlevingscapsule fun in geval van een ongeval. Dit frame heeft zeer hoge vervormingseigenschappen, speciaal ontworpen om energie te absorberen en hevige schokken tijdens een auto-ongeluk te absorberen.

crashtests
Een Reno lux -Het autostoeltje heeft uiteraard de statische en dynamische tests (crashtests) doorstaan die volgens de geldende Europese norm zijn goedgekeurd. Reno lux voert ook crashtests uit in onafhankelijke, door het ministerie van Transport erkende laboratoria. Maar de ambities one gaan verder dan dat. Reno lux stelt steeds hogere doelen voor de modellen in ontwikkeling. Reno lux Om deze doelstellingen te bereiken is er voortdurend vraag naar creativiteit en inventiviteit.

Een Reno lux -Seat is een authentiek, duurzaam product, ontstaan uit de wens om kinderen bij elke reis met de auto de best mogelijke bescherming te bieden.

Eigenschappen:
 • Innovatief, ergonomisch en groeiend kinderzitje
 • Groep 2/3, aanbevolen voor kinderen van 15 tot 36 kg.
 • Installatie naar voren gericht
 • Montage met de autogordel en Isofix connectoren of alleen met de autogordel is mogelijk.
 • Zachtheidstechnologie®: comfort en veiligheid
 • Extra zij-ion Protect
 • In hoogte verstelbaar met één hand
 • Hoogwaardige en afwasbare tweed hoes van hoge kwaliteit
 • 4 sterren in Eurotest TCS
 • Geschikt voor voertuigen met het 3-puntsgordelsysteem
Productgegevens:
 • Afmetingen (breedte x hoogte x diepte): 57 x 69 x 45 x 45 cm
 • gewicht: 8,45 kg
 • Mad e in Frankrijk

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Onze bestsellers

Renolux Autostoel Renofix Romeo
175,42 €
Top merken