Renolux Reiswieg Oregon Fabrina
Adviesprijs
119,00 €
Prijs
110,86 €
Gratis levering
Bespaar nu
8,14 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A241063

Renolux Reiswieg Oregon Fabrina
Opgericht in Frankrijk bij Lyon, ontwerpen wij al meer dan 40 jaar producten die optimale veiligheid voor kinderen bieden.

Renolux - comfort, ergonomie en veiligheid

Omdat we er alles aan doen om je het beste op het gebied van veiligheid te bieden, upgraden we onze producten voortdurend met nieuwe innovaties. Bij Renolux is het verbeteren van de veiligheidsprestaties een eindeloze bron van motivatie en verantwoordelijkheid die ons ertoe aanzet om deze hoge normen te bereiken.
Terwijl alle andere marktspelers traditionele kunststof autostoelen produceren, heeft Renolux een gepatenteerde schuimtechnologie voor kinderzitjes ontwikkeld en is Renolux een expert op dit gebied geworden.

Crashtests
Uiteraard heeft elke Renolux-autostoel de statische en dynamische tests (crashtests) doorstaan die volgens de huidige Europese norm zijn goedgekeurd. We voeren ook crashtests uit in onafhankelijke, door het ministerie van Verkeer en Waterstaat erkende laboratoria. Maar onze ambities gaan verder dan dat. Renolux stelt zichzelf steeds hogere doelen voor de ontwikkelde modellen. Renolux' creativiteit en vindingrijkheid zijn voortdurend gevraagd om deze doelen te bereiken.

Een Renolux-stoel is een authentiek, duurzaam product, geboren uit de wens om kinderen op elke reis de best mogelijke bescherming te bieden.

Eigenschappen:
 • Groep 0, aanbevolen voor pasgeborenen vanaf de geboorte tot 13 kg.
 • Installatie: achterwaarts gericht
 • Voetenzak inbegrepen
 • Zachte, verwijderbare neonatale voering voor pasgeborenen
 • Stevige softtop
 • Gesloten schaalvorm voor maximale veiligheid
 • Snelle installatie op de knikkerwagen
 • Installatie met 3-punts-gordel
Productdetails:
 • Afmet ngen (breedte x hoogte x diepte): Installatie met 3-puntsgordel
 • Gewicht: 3,7 kg
 • Made in Germany
Let op: De kinderwagen is niet bij de levering inbegrepen.

Accessoires

Prijs
206,96 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Onze bestsellers

Renolux Reiswieg Oregon Fabrina
Adviesprijs 119,00 €
110,86 €
Top merken