Renolux Zitverhoger Jet Gr. 2/3 Sophie de Giraf

Renolux Zitverhoger Jet Gr. 2/3 Sophie de Giraf


Adviesprijs
49,00 €
Prijs
47,53 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A195137

EAN: 3496182291461

Renolux Zitverhoger Jet Gr. 2/3 Sophie de Giraf
Opgericht in Frankrijk bij Lyon, ontwerpen wij al meer dan 40 jaar producten die optimale veiligheid voor kinderen bieden.

Renolux - comfort, ergonomie en veiligheid

Omdat we er alles aan doen om je het beste op het gebied van veiligheid te bieden, upgraden we onze producten voortdurend met nieuwe innovaties. Bij Renolux is het verbeteren van de veiligheidsprestaties een eindeloze bron van motivatie en verantwoordelijkheid die ons ertoe aanzet om deze hoge normen te bereiken.
Terwijl alle andere marktspelers traditionele kunststof autostoelen produceren, heeft Renolux een gepatenteerde schuimtechnologie voor kinderzitjes ontwikkeld en is Renolux een expert op dit gebied geworden.

Softness®-Technologie
Onze Softness®-technologie stelt ons in staat om nieuwe maatstaven te stellen op het gebied van comfort en veiligheid. Dit gepatenteerde proces combineert een gepatenteerde hoofdstructuur van polyurethaanschuim met een hoge dichtheid die de zitting ongelooflijk zacht maakt en een stalen frame dat fungeert als een overlevingscapsule in geval van een ongeluk. Dit frame heeft zeer hoge vervormingseigenschappen, speciaal ontworpen om energie te absorberen en hevige schokken tijdens een auto-ongeluk te absorberen.

Crashtests
Uiteraard heeft elke Renolux-autostoel de statische en dynamische tests (crashtests) doorstaan die volgens de huidige Europese norm zijn goedgekeurd. We voeren ook crashtests uit in onafhankelijke, door het ministerie van Verkeer en Waterstaat erkende laboratoria. Maar onze ambities gaan verder dan dat. We stellen onszelf steeds hogere doelen voor de modellen die we ontwikkelen. Onze creativiteit en vindingrijkheid zijn voortdurend gevraagd om deze doelen te bereiken.

Een Renolux-stoel is een authentiek, duurzaam product, geboren uit de wens om kinderen op elke reis de best mogelijke bescherming te bieden.

Eigenschappen:
 • Groep II / III voor kinderen van 15 tot 36 kg (3 tot 10 jaar)
 • Softness technology®: Comfort en bescherming:
 • Brede, comfortabele wip
 • ideaal voor korte uitstapjes.
 • Diepe en lichte toename van de zithoogte
 • Alleen geschikt voor voertuigen die zijn uitgerust met het 3-puntsgordelsysteem.
Productdetails:
  Afmetingen (breedte x hoogte x diepte): 44 x 26 x 39 cm
 • Gewicht: 1,5 kg
 • Made in Germany

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Renolux Zitverhoger Jet Gr. 2/3 Sophie de Giraf
Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

Renolux Zitverhoger Jet Gr. 2/3 Sophie de Giraf
Adviesprijs 49,00 €
47,53 €