7x babypoints sparen vandaag!♥
7x babypoints sparen vandaag!♥
Nu 7x sparen!
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
roba Houten werkbank 97210
Prijs
90,75 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A246334

EAN: 4005317239767

roba Houten werkbank 97210
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ambachten, gebouwen en ambachten zoals de grote! Nu kan uw nageslacht dit alles doen met deze grote houten werkbank geschikt voor kinderen. De Spielwerkbank met de uitgebreide accessoires bevordert de creativiteit en de motoriek. Het grote werkblad biedt gaten waarin de schroeven met moeren kunnen worden geschroefd en voldoende ruimte om werkstukken te produceren. Naast de bankschroef bevat de houten werkbankset veel gereedschap zoals hamer, zaag, schroevendraaier en voldoende schroeven en moeren. De drie geïntegreerde laden en de grote plank bieden ook ruimte voor allerlei keukengerei. Precies de juiste rol en constructiespeelgoed voor kleine ambachtslieden. Deze grote Meister-werkbank werd in Duitsland ontwikkeld volgens de Europese veiligheidsnorm EN 71 en wordt vanaf 3 jaar aanbevolen. Alle gebruikte Mater ialien zijn getest op schadelijke stoffen en gecertificeerd. Bovendien draagt de werkbank het EPH-kwaliteitskeurmerk van het Instituut voor Houttechnologie. De vernis die gebruikt wordt voor het speelwerktuig is speekselbestendig en vriendelijk voor de huid.

Details:
  • Mater ial: basis mater ial: multiplex, Mater ial 2: massief hout
  • Afmetingen: H x B x D: 85 x 73 x 41 cm (met spantang) x 41 cm, werkblad: 55 x 30 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
achting
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

roba Houten werkbank 97210
90,75 €