roba kinderpicknick bankje for 4, wit

roba kinderpicknick bankje for 4, wit


Prijs
54,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A245031

roba kinderpicknick bankje for 4, wit
roba goes Outdoor! Met het picknickbankje van hoogwaardig massief hout is ook het volgende feest een hit voor de kinderen - zowel in de tuin, op het terras als binnenshuis! De weersbestendige, robuuste, witte houten zitting voor kinderen van 2 tot 8 jaar is ontworpen voor kinderen met een zithoogte van 27 cm en biedt plaats aan maximaal 4 kinderen. De afgeronde hoeken van de console en de robuuste constructie zorgen voor optimale veiligheid. Picknicken, schilderen, schilderen, knutselen en spelen op het tafelblad van 89x33,5 cm (LxB) maken van de set het middelpunt voor de kleintjes op het feest en staan garant voor tuinplezier zonder verveling. In de winter kan het bankje omgebouwd worden tot een ideale handwerktafel met opbergvakken voor pennen en handwerkartikelen. De onderling verbonden, vastgeschroefde en stabiele bench-table combinatie is kantelbestendig en biedt geen klempunten die de vingers van kleine kinderen kunnen beschadigen. De bank is geschikt vanaf een leeftijd van 2 jaar en kan op het tafelblad met 50 kg worden belast. Het bijzondere: Er zijn geen zichtbare schroeven op de zitting en het tafelblad die het uiterlijk van de picknickbank kunnen beschadigen. Door zijn lage gewicht is het zitmeubilair ook gemakkelijk te dragen en te vervoeren wanneer het ingeklapt is. Bovendien worden ze regelmatig gecontroleerd tijdens de productie.

Details:
  • Kleur: wit
  • Materiaal: MDF, gelakt
  • Maximaal belastbaar tot: 50 kg
Meegeleverd:
  • Picknickbank voor 4 kinderen
Let op!
De artikelen zijn gemaakt van massief naaldhout. Opgelet: Dit hout heeft een sterke harsachtige geur, wat volledig natuurlijk is!

Accessoires

Prijs
31,89 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

roba kinderpicknick bankje for 4, wit
54,90 €
Top merken