roba Kledingkast voor poppen Scarlett

roba Kledingkast voor poppen Scarlett


Prijs
54,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A246254

roba Kledingkast voor poppen Scarlett
In de "Scarlett" poppenkast zijn poppenkleding en poppenaccessoires perfect opgeborgen. Het kindvriendelijke poppenmeubilair heeft een mooie wit gelakte deur met hart. De kastindeling bestaat uit een kledingstang voor de poppenkleding en een plank voor de accessoires voor de babypop. Passend bij dit poppenmeubilair zijn er nog tal van andere poppenaccessoires in onze "Scarlett" poppenmeubelserie, die je uitnodigen om te leren, te spelen, te zitten of gewoon om van te houden.

Het poppenmeubilair wordt gedemonteerd geleverd. Montage is kinderspel. Alle gebruikte materialen zijn getest op schadelijke stoffen en gecertificeerd. Bovendien worden ze regelmatig gecontroleerd tijdens de productie. De oppervlakken zijn afwasbaar en gemakkelijk schoon te maken, de stoffen onderdelen zijn machinewasbaar.

Details:
  • Materiaal: Basismateriaal: MDF (gelakt)
  • Materieel 2: massief hout
  • Textiel: 65% polyester, 35% katoen
  • Kenmerken: bedrukt
  • Afmetingen: 31 x 25 x 52 cm
  • Leeftijd: vanaf 18 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

roba Kledingkast voor poppen Scarlett
54,90 €
Top merken