roba Kledingkast voor poppen Stella

roba Kledingkast voor poppen Stella


Adviesprijs
59,90 €
Prijs
56,91 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A278883

EAN: 4005317316369

roba Kledingkast voor poppen Stella
In de "Stella" poppenkast zijn poppenkleding en poppenaccessoires perfect opgeborgen. Het poppenmeubel geschikt heeft een mooie wit gelakte deur met ster, die zich herhaalt in de complete poppencollectie "Stella". Een kledingstang voor de poppenjurken en een plank voor de accessoires voor de babypop zorgen voor orde in de poppenkamer. Passend bij dit poppenmeubel zijn er nog tal van andere poppenaccessoires uit onze "Stella" poppenmeubelserie. Het liefdevolle ontwerp geeft deze wit gelakte poppenkast zijn delicate landhuiskarakter.

De poppenkast wordt gedemonteerd geleverd. Montage is kinderspel. De handige poppenkast "Stella" werd ontwikkeld volgens de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN 71-1:2014 + A1:2018 in Duitsland en wordt aanbevolen als een rollenspel voor kinderen vanaf 3 jaar. Alle gebruikte materialen zijn getest op schadelijke stoffen en gecertificeerd. Bovendien worden ze regelmatig gecontroleerd tijdens de productie. De oppervlakken zijn afwasbaar en gemakkelijk te reinigen. De afmetingen van de poppenkast zijn (HxBxD): 52 x 31 x 25 cm.

Details:
  • Deur met ster
  • Handgrepen van hout
  • Incl. roede en een plankje
  • Materiaal: MDF, wit gelakt
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

roba Kledingkast voor poppen Stella
Adviesprijs 59,90 €
56,91 €