roba Poppenhuishout
Prijs
132,62 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A298642

EAN: 4005317322896

roba Poppenhuishout
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met het roba poppenhuis van massief hout met uitgebreid poppenmeubilair en poppen, kunnen kleine poppenmoeders en vaders hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten.

Het schattige speelhuisje op 3 verdiepingen met het zadeldak is bijzonder geschikt voor creatief rollenspel en stimuleert de communicatie. Het leven is perfect nagebootst in een poppenhuis. Met het poppenhuis en de poppetjes heeft het kind de mogelijkheid om te werken aan zijn eigen ervaringen in het gezin, om verhalen te verzinnen en opnieuw te spelen.

Alle gebruikte materialen zijn getest en gecertificeerd op schadelijke stoffen. Ze worden ook regelmatig gecontroleerd tijdens de productie. De oppervlakken zijn veegbaar en gemakkelijk te reinigen. Dit poppenhuis is in Duitsland ontwikkeld volgens de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed (EN 71). Dit roba poppenhuis met meubels en poppen is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar.

Details:
  • Afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 74 x 70 x 30 cm
  • Inhoud: poppenhuis met 3 verdiepingen, 25 meubeldelen, 4 poppen.
  • Basismateriaal: MDF (gelakt)
  • Materiaal: massief hout
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

roba Poppenhuishout
132,62 €