€9,99 Vaderdagkorting!
€9,99 Vaderdagkorting!
Jouw kortingscode:
DAD8399
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
RÖMER Britax affinity Voetenzak Chili Pepper Collectie 2014

RÖMER Britax affinity Voetenzak Chili Pepper Collectie 2014

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 3 beschikbaar!
  • RÖMER Britax affinity Voetenzak Black Thunder Collectie 2014
  • RÖMER Britax affinity Voetenzak Cactus Green Collectie 2014
  • RÖMER Britax affinity Voetenzak Fossil Brown Collectie 2014

56,36 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A085969

RÖMER Britax affinity Voetenzak Chili Pepper Collectie 2014
BRITAX affinity - Voetenzak

De voetenzak zorgt ervoor dat je baby lekker warm blijft.
Hij is geschikt voor pasgeboren baby's tot kinderen van 3 jaar oud.
Daarnaast biedt het geplooide hoofddeel extra ondersteuning, en het maakt van de voetenzak een babynestje waarin je baby van hoofd tot voeten is ondersteund.

Details:
· Accessoires voor wandelwagens
· Verkrijgbaar in alle bij de wandelwagen passende kleuren
· Te gebruiken in onze wandelwagens (B-DUAL, B-SMART, B-AGILE, B-MOBILE)
· Warm en aangenaam voor de koude maanden
· Gewicht: 0,7kgAccessoires

Prijs
47,35 €

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.
RÖMER Britax affinity Voetenzak Chili Pepper Collectie 2014
56,36 €