RÖMER BRITAX Carrycot Affinity Cactus Green Collectie 2014

RÖMER BRITAX Carrycot Affinity Cactus Green Collectie 2014

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 1 beschikbaar!

149,99 €
136,85 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 13,14 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A085986

RÖMER BRITAX Carrycot Affinity Cactus Green Collectie 2014
BRITAX affinity - Wandelwagenwieg
Geboorte - 15kg /Geboorte - 4 jaar

Je bevestigt de wandelwagenwieg heel eenvoudig op onze wandelwagenframes met het CLICK & GO® -System: je kleintje ligt vanaf de geboorte in een volledig vlakke positie en dat is voor pasgeborenen heel belangrijk.

Details:
· Accessoires voor wandelwagens
· Verkrijgbaar in alle bij de wandelwagen passende kleuren
· Inclusief zacht matras voor het comfort van je baby
· Met zachte gordel voor extra zekerheid
· Afmetingen: B 28-32 cm x D 75 cm
· Gewicht: 4 kg


Accessoires

Prijs
56,36 €
Prijs
47,35 €

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.
RÖMER BRITAX Carrycot Affinity Cactus Green Collectie 2014
149,99 €
136,85 €