-10% op autostoelen / kinderwagens
-10% op autostoelen / kinderwagens
Jouw kortingscode:
10OUT1785
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
RÖMER Keep Cool Bekleding voor Groep 1 zonder hoofdsteun

RÖMER Keep Cool Bekleding voor Groep 1 zonder hoofdsteun

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 5 beschikbaar!

44,36 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A029694

RÖMER Keep Cool Bekleding voor Groep 1 zonder hoofdsteun
RÖMER Keep Cool-bekleding voor groep 1 zonder hoofdsteun

... niet te warm
... niet te koud
... precies goed


De juiste Keep Cool-bekleding voor uw autostoeltje. De OUTLAST®-technologie neemt overtollige lichaamswarmte op en zorgt ervoor, dat je baby zich ook op de heetste dagen goed voelt.

Waar komt deze technologie vandaan? De Outlast®-technologie werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de NASA om astronauten te beschermen tegen temperatuurschommelingen in de ruimte. Tegenwoordig worden klimaatregelende Outlast®-materialen gebruikt in verschillende producten, van kleding, schoenen, bedden en medische producten tot industriële toepassingen.

Wat is Outlast®-technologie?
De technologie is gebaseerd op Phase change-materialen (PCM) die twee zeer bekende technologieën verenigen. Enerzijds is dit microcapsulering, bekend van kauwgum, dat inwendige microcapsules bevat. Tijdens het kauwen wordt het omhulsel vernietigd en komt de smaak vrij. Nog een voorbeeld: parfummonsters in tijdschriften. De microcapsules worden vernietigd wanneer het papier wordt gekneed. De geur in de microcapsule komt vrij. Het verschil met Outlast®-materialen is dat de microcapsules een duurzaam omhulsel hebben dat niet kapot gaat.

Hoe werkt die technologie? Binnenin de gepatenteerde microcapsules, Outlast® Thermocules™ geheten, zijn stoffen gelijkaardig aan paraffine opgeslagen, die een faseverandering kunnen ondergaan. H2O is een zeer bekend voorbeeld van dit eenvoudig natuurkundig principe. Water verandert in ijs of stoom wanneer er energie aan wordt toegevoegd of onttrokken. PCM-technologie maakt gebruikt van exact dezelfde natuurkundewet.

Een overzicht van de voordelen van de Outlast® Adaptive Comfort®-producten:

• regulering van de lichaamstemperatuur
• tegengaan van oververhitting
• tegengaan van zweetvorming
• tegengaan van afkoeling
• actieve temperatuurcompensatie

De autostoel is NIET bij de levering inbegrepen

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.
RÖMER Keep Cool Bekleding voor Groep 1 zonder hoofdsteun
44,36 €