RoomMates® Star Wars - C3PO
Adviesprijs
39,95 €
Prijs
32,68 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
7,27 €-18%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A194025

RoomMates® Star Wars - C3PO
Deze tekst is automatisch vertaald.
De RoomMates® zijn een uitgebreid en gevarieerd assortiment van verschillende wandtatoeages voor kinderen, of het nu gaat om meisjes of jongens, Teenage r en volwassenen.

RoomMates® -wanden tattoos kunnen volledig worden verwijderd en op elk glad oppervlak zoals muren, deuren, plafonds of zelfs meubels worden geplakt. Ze zijn herbruikbaar.

Details:
  • 1 vel elk: 45,7 x 101,6 cm
  • 1 vel elk: 22,9 x 101,6 cm.
  • 11 Elemente
  • Afmeting aan de muur: 61 x 146 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
achting
Bij gebruik op gevoelige oppervlakken of behangpapier eerst testen op een onopvallende plaats.
Als de RoomMates® niet meer hechten (bijv. door stof), spoel ze dan gewoon af met water, laat ze drogen en gebruik ze opnieuw. Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

RoomMates® Star Wars - C3PO
Adviesprijs 39,95 €
32,68 €
Top merken