Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Rotho Baby design  TOP badinzet, langoustino
Momenteel uitverkocht

Prijs
24,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A344211

EAN: 4250226046832

Rotho Baby design TOP badinzet, langoustino
Deze tekst is automatisch vertaald.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/20001_20020_Anleitung_Badewanne_Wanneneinlage.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Veiligheids- en waarschuwingsinstructies Badkuipen en inzetbadjes

De hoogwaardige badinzet van Rotho Baby design in exclusieve kleuren zorgt voor ontspannen feel-good momenten op B aden voor u en uw zonneschijn. Vooral kort na de geboorte en tijdens de eerste 6 maanden geeft het u een gevoel van veiligheid en ondersteunt het u bij het vasthouden van uw baby in de greep van een vroedvrouw dankzij het geïntegreerde antislipmatje. Hij kan gemakkelijk in het bad worden gehangen en met de zuignappen aan de bodem van het bad worden bevestigd.
De badinzet is speciaal ontwikkeld voor alle TOP en TOP Xtra babybadjes, die in combinatie met de bijpassende standaard zorgen voor nog meer comfort en functionaliteit bij het b aden baden van baby's. Zodra uw kind zelfstandig kan zitten, wordt het eenvoudig verwijderd, zodat er meer ruimte is om rond te spetteren en het badje nog lang gebruikt kan worden.
Het hoogwaardige materiaal is ook getest op chemische onschadelijkheid en kan gewoon met een warm sopje worden uitgewassen.
Slimme oplossingen voor ouders en kind - Het Duitse merk Rotho Baby design ontwikkelt al meer dan 15 jaar hoogwaardige en innovatieve producten en is een betrouwbare naam op het gebied van baby- en kinderverzorging.

Voorbereiding voor de juiste B aden
Een goede voorbereiding maakt veel dingen makkelijker. Neem de tijd voor het bad aden en schakel storingsbronnen, zoals de bel en de telefoon, zoveel mogelijk uit. Leg schone luiers, kleren en handdoeken klaar. Zorg ervoor dat het bad veilig en stabiel staat, bij voorkeur op een geschikte badstandaard.

Ideale badtemperatuur
De kamertemperatuur moet 23°C zijn voordat u het water vult. Bij het vullen moet de watertemperatuur ten minste 38°C bedragen, terwijl de ideale badtemperatuur 37°C is.

Correct en veilig vasthouden
Gebruik de greep van de vroedvrouw om aden je baby te krijgen. Reik onder het hoofd en omsluit de bovenarm met uw duim en middel- of wijsvinger.

Product details:
  • Speciaal ontwikkeld voor de TOP- en TOPXtra-serie
  • Stijlvolle lijnen met effectieve hoogglans en gestructureerde oppervlakken
  • Anatomische en veilige vorm voor comfortabele b aden van baby's
  • Voldoende armruimte maakt het makkelijker om de baby vast te houden
  • Betere grip dankzij antislipmat
  • Gemakkelijk op te hangen in en te bevestigen aan de bodem van het bad met een zuignap
  • Gemakkelijk schoon te maken: gewoon afvegen met een warm sopje
  • Aanbevolen leeftijd: 0 tot 6 maanden
  • Maximaal gewicht: 12 kilogram
Technische details:
  • Design : langoustino
  • Afmetingen: lengte x breedte x hoogte: 57 x 33 x 6 cm
  • Materiaal: polypropyleen kunststof
Opmerking: Gebruik alleen de accessoires Original van Rotho voor deze baduitbreiding. Baby design .

Waarschuwing:
Het badhulpmiddel kan worden gebruikt totdat het kind zonder steun kan zitten.

Norm: DIN EN 17072:2019

Rotho Baby design GmbH
Gewerbestraße 5
D-79872 Bernau

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Rotho

Rotho - voor het dagelijkse comfort

De innovatie producten van Rotho Babydesign helpen jou en jouw kindje in het dagelijkse leven. De hoogwaardige badartikelen als babybadjes en potjes, zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs, waardoor er voor ieder wat wils bij zit. De Duitse kwaliteit is al jarenlang een betrouwbaar product op de internationale markt. Dit komt onder ander door de hoge eisen die Rotho Babydesign van haar producten eist. De perfect pasvormen zorgen voor veel comfort voor kindjes. Ontdek al onze producten van Rotho hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Rotho Baby design TOP badinzet, langoustino
4.5
73 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 52
 
4 Sterren
| 10
 
3 Sterren
| 4
 
2 Sterren
| 5
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers