Safety 1st grote gezondheidsset
Prijs
28,33 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A213439

Safety 1st grote gezondheidsset
De grote Safety 1st gezondheidsset bevat alle gezondheids- en zorgartikelen die jouw nodig heeft voor jouw baby. Het is verpakt in een mooie toilettas met verschillende vakje, zodat alle artikkelen goed van elkaar gescheiden blijven.

Productdetails:
  • Grote set voor op reis met 9 belangrijkste gezondheids- en hygiëneartikelen.
  • Inclusief tasje voor hygiënische opslag en gemakkelijk draagbaar voor het reizen
  • Inhoud: Digitale koortsthermometer met beschermhoes en 10 wegwerphulpstukken (komt overeen met EU-richtlijn 93/42 / EC en 2007/47 / EC), nagelschaartje, nagelvijl (10 stuks), pincet, nagelknipper, neusaspiratie, medicijnlepel, medische spuit

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Safety 1st grote gezondheidsset
Gemiddelde klantenbeoordeling: 3 Beoordelingen
 
2
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Safety 1st grote gezondheidsset
28,33 €
Top merken